Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
matice Profil * |
#1 · Zasláno: 18. 4. 2010, 02:17:26
Dobrý večer, chci se zeptat jak mám správně napsat do js GET? Děkuju
<script type="text/javascript" src="script.js?id=6"> xmlHttp.open("GET","time?".$_GET[id]."",true); |
||
Chamurappi Profil |
#2 · Zasláno: 18. 4. 2010, 02:29:11 · Upravil/a: Chamurappi
Reaguji na matice:
Externí JavaScript nezná svoji adresu. Může leda prozkoumat DOM, najít si příslušný <script> a z něj vyčíst src .
Použij nějaký serverový skriptovací jazyk, třeba to PHP. Výstupem PHP nemusí být vždy HTML. Nebo tu část, kterou potřebuješ měnit, vypreparuj a měň ji v interním skriptu. |
||
matice Profil * |
#3 · Zasláno: 18. 4. 2010, 10:43:11
Chci se jesště zeptat proč nefunguje tenhle kod?
<body onLoad="runTimer()"> <script type="text/javascript"> function ajaxFunction(){ var xmlHttp; try{xmlHttp=new XMLHttpRequest(); } catch (e){ try{xmlHttp=new ActiveXObject("Msxml2.XMLHTTP"); } catch (e) { try{ xmlHttp=new ActiveXObject("Microsoft.XMLHTTP"); } catch (e){alert("Váš prohlížeč nepodporuje AJAX"); return false;}}} xmlHttp.onreadystatechange=function(){ if(xmlHttp.readyState==4){ var x=document.getElementById("date");x.innerHTML = xmlHttp.responseText; } } xmlHttp.open("GET","informace/time?id=<?php echo $row["id"];?>",true);xmlHttp.send(null); } function runTimer() { window.setInterval("ajaxFunction()", 5000); } </script> <span id=\"date\"></span> |
||
matice Profil * |
#4 · Zasláno: 18. 4. 2010, 11:33:58
Gatesovina je fakt skvělá :-) Javascript mi stránku načte, ale nenačte aktuálně. Může mě někdo potěšit a napsat, že ho sestřelil už nějakej sniper? Ví někdo proč mi nevypíše aktuální čas jako všichni ostatní (FF, OPERA,GOOGLE CHROM,SAFARI,NETSCAPE)? Děkuju
|
||
matice Profil * |
#5 · Zasláno: 18. 4. 2010, 11:50:40
Vyřešeno, ale i tak Vám děkuju za předchozí rady. Byla to vážně Gatesovina
|
||
Chamurappi Profil |
#6 · Zasláno: 18. 4. 2010, 20:21:21
Reaguji na matice:
„Byla to vážně Gatesovina“ 1) Co je to Gatesovina? 2) V čem byl problém? 3) Jak jsi to vyřešil? „Javascript mi stránku načte, ale nenačte aktuálně.“ Prohlížeče (všechny) mají keš, která se stará o to, aby se stejná adresa nenačítala víckrát. |
||
doom Profil * |
#7 · Zasláno: 19. 4. 2010, 01:33:09
Nastavil jsem mazání keše :-) Vždyť podle otázky to moc dobře víš :-)
|
||
Časová prodleva: 16 let
|
0