Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
regy Profil |
#1 · Zasláno: 20. 4. 2010, 21:51:23 · Upravil/a: regy
Zdravím,
asi už se tu na to zpousta lidí, ale nějak mi to nejde vygooglit. Neví pls někdo odkaz na takovou lištičku pod textaretu, aby si mohl uživatel nastavit její výšku podle potřeby? Potřebuju to sice udělat k iframu, ale to by mělo být to samý. Jen mi sem prosím dejte link na nějaké hotové řešení, nějak si nemohu vzpomenout, pod kdy jsem to onehdy našel. Díky moc. |
||
mckay Profil |
#2 · Zasláno: 20. 4. 2010, 21:53:55
regy:
Iframe... nebyl to highslide js? |
||
regy Profil |
#3 · Zasláno: 20. 4. 2010, 23:00:14
Ne, myslím úplně něco jiného ;-)... Myslím, že to co chci, v sobě má integrovaný drupal, ale nejsem si jistý. Prostě máš textareu a pod ní je lišta, ktreou se může měnit výška. Jsou na to skripty, ale nevím jak se to jmenuje.
|
||
Aichi Profil |
#4 · Zasláno: 21. 4. 2010, 11:17:43
Jako vždy línější hledat, než se zeptat. Pan google na dotaz "resizable textarea" dá uspokojivé odpovědi, např odkaz na: http://plugins.jquery.com/project/TextAreaResizer
|
||
Chamurappi Profil |
#5 · Zasláno: 21. 4. 2010, 11:32:02 · Upravil/a: Chamurappi
Reaguji na Aichiho:
V Exploreru vypíná ClearType, písmo je pak ošklivě hranaté. Reaguji na regyho: Stačí jeden onmousedown , při něm nastavit onmouseup a onmousemove na document.body a při pohybu myši měnit velikost o rozdíl předchozí a současné souřadnice. Všechno to jde vmáčknout do jednoho atributu.
|
||
regy Profil |
#6 · Zasláno: 21. 4. 2010, 20:14:13
Aichi:
Dík. Nj když někdo umí anglicky.... Mě to prosě někdy vůbec nechce napadnout ;). |
||
Časová prodleva: 16 let
|
0