Autor Zpráva
radvis
Profil *
Ahoj,

nemohl by mi někdo prosím poradot, proč se mi nemění css?

<script type="text/javascript">
   var StyleFile = "theme" + document.cookie.charAt(6) + ".css";
   if(StyleFile == ''){
   document.write('<link rel="stylesheet" type="text/css" href="/css/admin/theme.css">');
   }else{
   document.write('<link rel="stylesheet" type="text/css" href="/css/admin/' + StyleFile + '">');
   }
</script>


            <ul>
                <li><a href="javascript: document.cookie='theme='; window.location.reload();" title="Default" id="defswitch">d</a></li>
                <li><a href="javascript: document.cookie='theme=1'; window.location.reload();" title="Blue" id="blueswitch">b</a></li>
                <li><a href="javascript: document.cookie='theme=2'; window.location.reload();" title="Green" id="greenswitch">g</a></li>
                <li><a href="javascript: document.cookie='theme=3'; window.location.reload();" title="Brown" id="brownswitch">b</a></li>
                <li><a href="javascript: document.cookie='theme=4'; window.location.reload();" title="Mix" id="mixswitch">m</a></li>
                <li><a href="javascript: document.cookie='theme=5'; window.location.reload();" title="Mix" id="defswitch">m</a></li>
            </ul>
Chamurappi
Profil
Reaguji na radvise:
Prosím o odkaz na živou ukázku.
panther
Profil
radvis:
proč se nemění ukáže odkaz. Jsi si ale vědom toho, že člověk s vypnutým JS uvidí stránku bez stylů (pokud tam tedy nemáš nějaký default styl bez JS)?
radvis
Profil *
Jako by to document.write() nic nevypíše. Zkoušel jsem to tam napsat napevno a také nic, už nevím:(.
radvis
Profil *
Živou ukázku nemám. Když jsem si to alertem vypsal jestli se to správně zapíše ta cesta tak se to zapsalo dobře. Podle mě je roblém v tom document.write(). Také je fakt, že v čistem html (šabloně) mi to jde a v nette mi to nejde a je to divné.
radvis
Profil *
pather: to jsem tam dal schvalně tak jinak tam ma default bez js. Potřeboval jsem jen zjsitit jestli to je tim document.write() a asi je, protože to nevvypíše ani ten v první podmínce.
Chamurappi
Profil
Reaguji na radvise:
Ve tvém document.write žádnou chybu nevidím.

je fakt, že v čistem html (šabloně) mi to jde a v nette mi to nejde
Což nejspíš znamená, že Nette posílá na výstup něco jiného, než jsi sem vložil, takže jsi špatně identifikoval problematické místo.
radvis
Profil *
Když si zobrazím html kód tak je to tak, jak to má být.
Chamurappi
Profil
Reaguji na radvise:
Hm. Tak hodně štěstí.
radvis
Profil *
To jsi mi moc neporadil.
Chamurappi
Profil
Reaguji na radvise:
Vyčerpal jsi reálné možnosti. Počkej si na kouzelnou babičku. Když ji nesníš, splní ti tři přání.
Bubák
Profil
radvis:
Jako by to document.write() nic nevypíše.
Zkus tohle: www.chose.cz/weblog/index.php/chcete-vedet-jak-vypada-vystup-z-javascriptu/
radvis
Profil *
Bubák: ale to je pro IE, já nepoužívám IE.

Chamurappi: Babička ještě nešla tak doufám, že jsi dědeček a poradíš.
Tohle vypíše html při zobrazení html kódu:

<script type="text/javascript">
   var StyleFile = "theme" + document.cookie.charAt(6) + ".css";
   document.writeln('<link rel="stylesheet" type="text/css" href="css/admin/' + StyleFile + '">');
</script>


nevím, zda ti to pomůže. To vriteLN tam bylo v defaultu (nejde to ani stim ani bez).
Chamurappi
Profil
Reaguji na radvise:
ale to je pro IE
Ne, to je pro všechny prohlížeče, přečti si celý článek.

já nepoužívám IE
A co má být? Chceš to vyřešit a nejsi schopný kvůli tomu ani hnout brvou?

nevím, zda ti to pomůže
Nepomohlo, žádná chyba v tom kódu není. Fakt není.

doufám, že jsi dědeček a poradíš
Neporadím, nevím s čím, chybí zadání. Buď dodej nějaké smysluplné informace, nebo nezdržuj.
radvis
Profil *
Když nenapíšeš, co jsou pro tebe smysluplné informace tak ti je nemohu poslat:).
panther
Profil
radvis:
Když nenapíšeš, co jsou pro tebe smysluplné informace tak ti je nemohu poslat:).
už ti to bylo jednou napsáno. Buď jsi ignorant, nebo nechceš s problémem pomoci. Chamurappi to napsal v [#2] jasně, ne?
radvis
Profil *
V #5 jem mu odepsal:), nemám živou ukázku. Napsal jsem mu, co vypíše html a to by také viděl při ukázce.
panther
Profil
radvis:
nemám živou ukázku
tak máš asi smůlu a s problémem ti nebude porazeno.

Napsal jsem mu, co vypíše html a to by také viděl při ukázce.
na vypnaném kousku kódu nic špatně není.

Sám se připravuješ o možnost řešit problém, tvoje smůla (možná blbost).
Chamurappi
Profil
Reaguji na radvise:
V #5 jem mu odepsal:), nemám živou ukázku.
V #9 jsem ti popřál hodně štěstí.

Napsal jsem mu, co vypíše html
Také jsi napsal, že ti tenhle kód funguje v šabloně, ale nefunguje v Nette, což skoro jasně dokazuje, že problém je jinde a v tom uvedeném kódu není chyba. Opravdu v něm není chyba. Není v něm chyba. Je v pořádku. Bez chyby. Není v něm chyba.

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit

Neumíte-li správně určit příčinu chyby, vkládejte odkazy na živé ukázky.
Užíváte-li nějakou cizí knihovnu, ukažte odpovídajícím, kde jste ji vzali.

Užitečné odkazy:

Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: