Autor Zpráva
JSfr
Profil *
Zdravím snažím se z jednoho rámce přistoupit do druhého ale nedaří se mi to, konkrétně mi jde o to abych v jednom rámci pomocí javaskriptu přenastavil adresu druhému rámci... normálně bych to udělal pomocí targetu v odkazu, ale potřebuju to mít na časovači.. jak to mám udělat v js? (časovač mám, jde mi jen o tu změnu adresy)

  <FRAMESET ROWS="*,100" FRAMEBORDER=0 framespacing=0>
    <FRAME SRC="page1.htm" NAME="sklo" SCROLLING=AUTO> - tenhle rámec chci tím javascriptem přesměrovat třeba na page3.htm
    <FRAME SRC="page2.htm" NAME="text" scrolling=NO> - tady je stránka se skriptem co má měnit adresu v tom rámci sklo

    </FRAMESET>
_es
Profil
JSfr:
konkrétně mi jde o to abych v jednom rámci pomocí javaskriptu přenastavil adresu druhému rámci
Snáď by malo fungovať - bez testovania:
window.open("", "sklo").location = "page3.htm";
alebo
top.frames[0].location = "page3.htm";
JSfr
Profil *
Bohužel sem mi nedaří, zkouším to takhle
parent.sklo.location.href = 'test.php?tt=1&ttt=2';

a ne a ne fungovat.. načte to vždycky do toho rámu nějaký nesmysl... ale zajímavé je že v IE to funguje bez problému, ve FF ale ne... zdá se že to z nějakého důvodu nepřenese ty proměnné a leze to jen na stránku test.php .. ve FF se to musí přenášet nějak speciální když to chci jako get?
_es
Profil
JSfr:
To ignoruješ reakcie, alebo obe možnosti, čo som ti ponúkol nefungujú, ak namiesto toho "page3.htm" dáš nejakú inú adresu?
JSfr
Profil *
Tak sem zjistil v čem je problém, location ve firefoxu nefunguje pokud použiju v adrese místo & &amp; pokud použiju jen & tak to jde, ale to zase brečí validátor :(
_es
Profil
JSfr:
ale to zase brečí validátor :(
Čo má validátor spoločné s textovým reťazcom v kóde JavaScriptu?
JSfr
Profil *
Abych nemusel všude psát &amp; ručně tak mám script, který převádí všechny & automaticky na &amp;, takže bych ho musel vypnout kvůli tomu a neměl bych validní odkazy... jak tedy udělat aby location ve FF fungovalo s &amp; v odkazu?
_es
Profil
JSfr:
Ak je v značke <script> príkaz top.frames[0].location = 'test.php?tt=1&ttt=2';, tak snáď proti tomu ani validátor nič nemá? Alebo má?
Každopádne ten tvoj dotaz bol asi zodpovedaný a jasnovidcov tu veľa nie je, aby ti splnili rôzne zamlčané neurčité validačné rozmary.

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit

Neumíte-li správně určit příčinu chyby, vkládejte odkazy na živé ukázky.
Užíváte-li nějakou cizí knihovnu, ukažte odpovídajícím, kde jste ji vzali.

Užitečné odkazy:

Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0