| Autor | Zpráva | ||
|---|---|---|---|
| Honza_n Profil * |
#1 · Zasláno: 22. 7. 2010, 22:48:28
Pročetl jsem tuto diskusi o setTimeout() (dost zajimavá), ale nenašel jsem řešení:
Mám tento kód:
function indicate(result)
{
var firstValue;
for (r in result.result) if (!firstValue) firstValue = r; // get first val
if (firstValue == null) return false;
id=result.cislo+firstValue+1;
for (n=0; n<=4000; n = n+800)
{
window.setTimeout("setColor(id,true)", n);
window.setTimeout("setColor(id,false)", n);
}
}
function setColor(id,show)
{
alert("");
if (show) o = $('input#'+id,'fieldset#koncovky').addClass("recomandation");
if (!show) o = $('input#'+id,'fieldset#koncovky').removeClass("recomandation");
}
Je to teda druhý pokus. Ta první smyčka byla něco jako proveď desetkrát cyklus a pokaždé spusť setTimeout se zpožděním 800ms ale myslím, že by to nefungovalo, protože cyklus se provede za sebou 10 okamžitě a tak okamžitě vyhodnotí příkaz spusť setTimeout se zpožděním 800ms. No už nevím co s tím mám dělat, aby se to zpoždění projevilo. Ty alerty mi tam vyskakují okamžitě. Předem díky za radu |
||
| Velda Profil |
#2 · Zasláno: 22. 7. 2010, 22:54:41 · Upravil/a: Velda
jaký to má vbc smysl, když hned jak to přidá tu třídu ji to prakticky okamžitě oddělá?
EDIT:odpověď na tvou otázku: jsi si jistý, že na ten alert klikáš rychleji než za 800ms? .) |
||
| Honza_n Profil * |
#3 · Zasláno: 22. 7. 2010, 22:58:57
Třída na zvýraznění prvku, aby byl vidět - červený border a pozadí. Má to blikat po dobu asi 3-5 vteřin.
|
||
| Velda Profil |
#4 · Zasláno: 22. 7. 2010, 23:09:24
Honza_n:
for (n=0; n<=4000; n = n+800){
window.setTimeout("o = $('input#'+id,'fieldset#koncovky').addClass('recomandation')", n);
window.setTimeout("o = $('input#'+id,'fieldset#koncovky').removeClass('recomandation')", n+100);
}takhle by to nešlo? |
||
| Honza_n Profil * |
#5 · Zasláno: 22. 7. 2010, 23:25:11
JJ, to funguje, díky. Tak ono to jen tak vypadalo, že tam žádná prodleva není, a to opoždění u .remove to mi nějak nedocvaklo že musí být...
|
||
| _es Profil |
#6 · Zasláno: 23. 7. 2010, 04:07:34
|
||
|
Časová prodleva: 15 let
|
|||
0