Autor Zpráva
Honza_n
Profil *
Pročetl jsem tuto diskusi o setTimeout() (dost zajimavá), ale nenašel jsem řešení:

Mám tento kód:
function indicate(result)
{
var firstValue;  
for (r in result.result) if (!firstValue) firstValue = r; // get first val
if (firstValue == null) return false;

id=result.cislo+firstValue+1;

for (n=0; n<=4000; n = n+800)
  {
  window.setTimeout("setColor(id,true)", n);
  window.setTimeout("setColor(id,false)", n);
  }
}

function setColor(id,show)
{
alert("");
 if (show) o = $('input#'+id,'fieldset#koncovky').addClass("recomandation");
 if (!show) o = $('input#'+id,'fieldset#koncovky').removeClass("recomandation");
}

Je to teda druhý pokus. Ta první smyčka byla něco jako proveď desetkrát cyklus a pokaždé spusť setTimeout se zpožděním 800ms ale myslím, že by to nefungovalo, protože cyklus se provede za sebou 10 okamžitě a tak okamžitě vyhodnotí příkaz spusť setTimeout se zpožděním 800ms.

No už nevím co s tím mám dělat, aby se to zpoždění projevilo. Ty alerty mi tam vyskakují okamžitě.

Předem díky za radu
Velda
jaký to má vbc smysl, když hned jak to přidá tu třídu ji to prakticky okamžitě oddělá?
EDIT:odpověď na tvou otázku: jsi si jistý, že na ten alert klikáš rychleji než za 800ms? .)
Honza_n
Profil *
Třída na zvýraznění prvku, aby byl vidět - červený border a pozadí. Má to blikat po dobu asi 3-5 vteřin.
Velda
Honza_n:
  for (n=0; n<=4000; n = n+800){
  window.setTimeout("o = $('input#'+id,'fieldset#koncovky').addClass('recomandation')", n);
  window.setTimeout("o = $('input#'+id,'fieldset#koncovky').removeClass('recomandation')", n+100);
  }

takhle by to nešlo?
Honza_n
Profil *
JJ, to funguje, díky. Tak ono to jen tak vypadalo, že tam žádná prodleva není, a to opoždění u .remove to mi nějak nedocvaklo že musí být...
_es
Honza_n, Velda:
http://diskuse.jakpsatweb.cz/?action=vthread&forum=8&topic=106539#eval

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit

Neumíte-li správně určit příčinu chyby, vkládejte odkazy na živé ukázky.
Užíváte-li nějakou cizí knihovnu, ukažte odpovídajícím, kde jste ji vzali.

Užitečné odkazy:

Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0