Autor Zpráva
Darker
Profil
Co mám dělat, když je vystup jpg soubor, který chci otevřít, popř. uložit?


$.post('maluju.php', {width:sirka,height:vyska,img:imgdata()} ,function(vystup){alert(vystup)})
radvis
Profil
Asi jsis spletl sekci;)
Moderátor Alphard: Přesunuto.
Chamurappi
Profil
Reaguji na darkera:
Nepoužívat AJAX.
Darker
Profil
A co mám teda použít? A píše se "sis" ne "jsis", chytráku.
Potřebuju po kliknutí otevřít maluju.php a nabídnout ke stažení. Ale nejde to třeba pomocí iframe, protože data posílám přes $_POST.
_es
Profil
darker:
A co mám teda použít?
Napríklad formulár.
Darker
Profil
Formulář na co?
Asi jsem zapoměl poukázat na pár důležitých faktů.

1. Stránka se nesmí přesměrovat.
2. Data do php se generují v JS

V podstatě by se program měl covat jako běžný program na editaci obrázků. Kliknete na "uložit" a obratem dostanete výsledek ke stažení.
Ukázka
_es
Profil
darker:
1. Stránka se nesmí přesměrovat.
Nemusí sa presmerovať, odpoveď servera na odoslanie formulára môže byť nasmerovaný do nového okna, iframe a pod.

2. Data do php se generují v JS
V JS sa dá obsah elementov formulára upraviť.

Ale nejde to třeba pomocí iframe, protože data posílám přes $_POST.
Prečo by to nemalo ísť formulárom odoslaným metódou post a nasmerovaným na iframe?
Darker
Profil
Hmm, to zní rozumě, zkusím to.
Witiko
Profil
A píše se "rozumně" ne "rozumě", chytráku. :)

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit

Neumíte-li správně určit příčinu chyby, vkládejte odkazy na živé ukázky.
Užíváte-li nějakou cizí knihovnu, ukažte odpovídajícím, kde jste ji vzali.

Užitečné odkazy:

Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0