Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
papouch Profil * |
#1 · Zasláno: 12. 8. 2010, 09:50:06
Napsal jsem si jednoduchý script který ID prvku změní velikost textu.
<html> <span id="ef">TUC</div> <script> window.onload = function(){ var prom=50+"px;" document.getElementById("ef").style.font-size = prom; } </script> </html> Script ale nefunguje. Chyba je někde v tom .style.font-size = prom; . Když to vyměním třeba za innerHTML tak vše funguje. Kde je chyba? |
||
papouch Profil * |
#2 · Zasláno: 12. 8. 2010, 09:55:58
Omlouvám se za blbou chybu ukončení spanu divem... Po opravení to ale stále nefunguje...
|
||
PostCC Profil |
#3 · Zasláno: 12. 8. 2010, 10:29:28
papouch:
Ta vlastnost se jmenuje "fontSize", tudíž: document.getElementById("ef").style.fontSize = prom; |
||
papouch Profil * |
#4 · Zasláno: 12. 8. 2010, 10:34:07
Děkuji tohle už funguje. Ještě by mě zajímala jedna věc. Aby mě tohle fungovalo musel sem odstranit px. Tedy sem jen odesílal hodnotu ale bojím se že to v některém prohlížeči který je citlivý na dosazení jednotek nepůjde. Jak správně to dosadit s jednotkami?
|
||
PostCC Profil |
#5 · Zasláno: 12. 8. 2010, 11:03:51
papouch:
Dosazujete tam hodnotu, jednotky a středník. V tom je problém. Pokud chcete hodnotu vlastnosti definovat pomocí proměnné, nemůže obsahovat středník. Tedy nikoli: var prom=50 + "px;" document.getElementById("ef").style.fontSize = prom; nýbrž: var prom=50 + "px"; document.getElementById("ef").style.fontSize = prom; |
||
papouch Profil * |
#6 · Zasláno: 12. 8. 2010, 11:42:20
aha díky :)
|
||
Časová prodleva: 15 let
|
0