Autor Zpráva
Pavvelka
Profil *
Jak se dá udělat přikliknutí na obrázek se změní určené hodnoty v textare a i když se na píše? Něco na jak má youtube na vložení videa.

Moderátor Joker: Přesunuto z PHP do Jak něco udělat
habendorf
Profil
Nebylo by lepší dělat to na straně klienta?
Pavvelka
Profil *
Však to myslím, že klient si vybere. Klikne na obrázek a změní se hodnoty třeba barva.
habendorf
Profil
Dal jsi to do sekce PHP, z toho soudím, že se to pokoušíš řešit na straně serveru. A mjá myslím, že by to bylo lepší řešit na straně klienta (klientem je browser).
Pavvelka
Profil *
Aha, já myslel že to bude nějaký php sript proto jsem to dal do sekce php.
Joker
Profil
Poznámka: Jestli to má být na klientovi, stačí říct a přesuneme to do jiné sekce, není potřeba (ani vhodné) zakládat další vlákno.
Pavvelka
Profil *
Tak vložte jinam kam to patří ať vám v tom nědělám bordel.

Moderátor Joker: OK, jako nejlepší se mi jeví Jak něco udělat
habendorf
Profil
Býval bych to dal do JS, ale to je fuk.

Zkrátka na událost onclick na tom obrázku budeš měnit value té textarey.
Moderátor Alphard: Také jsem to plánoval. Snad se nebude Joker zlobit.
Pavvelka
Profil *
Nějakej návod nebo nějak pomoc bych potřeboval Jak na to?
habendorf
Profil
<img src=.... onclick="document.getElementById('area').value='ahoj'">
<textarea id="area" ...

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit

Neumíte-li správně určit příčinu chyby, vkládejte odkazy na živé ukázky.
Užíváte-li nějakou cizí knihovnu, ukažte odpovídajícím, kde jste ji vzali.

Užitečné odkazy:

Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: