Autor Zpráva
Jean
Profil *
Ahoj vsichni,
mam krapet problem: Mam dynamicky skript na odkrejvani bunek tabulky podle ID, ale kdyz nastavim vsem bunkam z jedny potrebny odkrejvany skupiny, tak se mi odkreje jenom prvni se zadanym ID a ostatni uz to ignoruje...
Jak se to resi?

Dik
Jean
Anonymní
Profil *
popis script
si si isty ze zadavas dobre ID za sbeou ?
Jean
Profil *
jo, ten skript funguje, ale ID sou identicky a funguje to jenom na prvni prvek se zadanym ID...
Yuhů
Profil
pošli zdroják nebo odkaz, tohle je jak hádání z letu ptáků
Jean
Profil *
jj, tady to je :

<SCRIPT>
function zobraz()
{
document.getElementById('radek-vysledku').style.display='inline';
}
</SCRIPT>
<div ID="central">
<H3>Aktuality</H3>
<TABLE ID="vysledky-table">

<TR><TD ONCLICK=zobraz(); STYLE='cursor:pointer'>HRADEC KRÁLOVÉ OPEN 2004>
<TR ALIGN='left' ID='radek-vysledku' STYLE='display: none'><TD><TD>Roman Paulus-Klára Demeterová
<TD>7-8<TD>Děti-I+II-D
<TR ALIGN='left' ID='radek-vysledku' STYLE='display: none'><TD><TD>David Helikar-Lenka Kopalová<TD>7-8
<TD>Děti-I+II-D
<TR ALIGN='left' ID='radek-vysledku' STYLE='display: none'><TD><TD>Tomáš Turek-Anastasiya Kralja
<TD>2<TD>Děti-II-C-STT
<TR ALIGN='left' ID='radek-vysledku' STYLE='display: none'><TD><TD>Ondřej Borský-Anna Zelená<TD>39-40<TD>Dospělí-A-LAT
</TABLE>


dik
habendorf
Profil
Hlavně máš úplně špatně tu tabulku - spousty zbytečných a neuzavřených <td>, neuzavřený <tr>.
Martin Kuželka
Profil
Nebude to tím, že id smí být v dokumentu jen jednou?
Yuhů
Profil
napadá mě jenom uzavření těch řádků do tbody

<tbody id="radek-vysledku">...
<tr bezID>...
<tr bezID>...
<tr bezID>...
</tbody>

jinak unikátní id smí být v dokumentu opravdu jenom jednou.
Jean
Profil *
jo, dik, ale to nefunguje, protoze v jedny tabulce by muselo byt vic TBODY, coz je taky trosku proti specifikaci... :-/

Jean
crater
Profil *
Nejdříve se nauč http://www.jakpsatweb.cz/tabulky.htm
ID nelze používat víckrát, zkus CLASS [/:o)
Fred
Profil
Jak na to tak koukám, tak nehledě na to, že to co napsali všichni nade mnou je pravda, tak mám pocit že chceš zobrazit na kliknutí ty čtyři řádky tabulky, proč to tedy nedáš do další tabulky??

function zobraz()
{
document.getElementById('sh').style.display='block';
}


<table id="vysledky-table">
<tr>
<td onclick=zobraz(); style='cursor:pointer'>HRADEC KRÁLOVÉ OPEN 2004
<table id="sh" style="display:none">
<tr><td>Roman Paulus-Klára Demeterová</td>7-8</td><td>Děti-I+II-D</td></tr>
<tr><td>David Helikar-Lenka Kopalová</td>7-8</td><td>Děti-I+II-D</td></tr>
<tr><td>Tomáš Turek-Anastasiya Kralja</td>2</td><td>Děti-II-C-STT</td></tr>
<tr><td>Ondřej Borský-Anna Zelená</td>39-40</td><td>Dospělí-A-LAT</td></tr>
</table>
</td>
</tr>
</table>
Yuhů
Profil
lidi, neblbněte, na tohle je <tbody>.

Nevím, v jaké specifikaci je napsáno, že <tbody> může být v tabulce jenom jednou, jak tvrdí Jean. Podle mě tam může být milionkrát, každopádně to tak funguje.
Jean
Profil *
no, jisty je ze s tbody to nefachalo, ale ta vlozena tabulka me napadla taky a funguje.... bohuzel to zrejme nebude uplne cisty... ale funkcni... vsem dik

Jean
Yuhů
Profil
ano, o tom není sporu. Tabulka funguje ve všech prohlížečích, takže je vyřešeno.
Jean
Profil *
No, tak mam este posledni(doufam) problem... Firefox to akceptuje, ale IE se chova nejak podivne...
Muzete to nekdo ocheckovat? http://www.tkrytmus.wz.cz/aktuality.php
Nevim si rady...
Yuhů
Profil
copak o to, ale viděl jsi to v Opeře?
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.