Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
Pytris Profil * |
#1 · Zasláno: 29. 8. 2010, 19:25:20
Ahoj všem.
Minule jsem zde našel odpověď na můj problém, proto všem děkuji za pomoc. Mám ještě jeden dotaz. Nemáte někdo návod, jak přes jquery udělat toto: http://www.flash-filter.net/tv-fuzz-effect.phtml Nemusí to být úplně stejně, ale podobně. Moc díky za nápady |
||
mckay Profil |
#2 · Zasláno: 29. 8. 2010, 23:21:09
Pytris:
Návod nemám, ale teoreticky by se dalo postupovat tak (pokus to js umožňuje), že v nějakou odpočítanou chvíli přes to, co potřebuješ překrýt hodíš obrázek toho šumu a budeš tomu přidávat (nebo odebírat) opacity, tudíž se ten obrázek zprůhlední. |
||
WMPopi Profil |
#3 · Zasláno: 30. 8. 2010, 03:23:37
mckay:
taky bych tak postupoval, a ten šum by se dal udělat pomocí několika obrázků a jejich rychlým střídáním, případně jeden a rychle ho zmatečně posouvat :-) |
||
Chamurappi Profil |
#4 · Zasláno: 30. 8. 2010, 08:37:22
Reaguji na WMPopiho:
Stačil by animovaný GIF. |
||
WMPopi Profil |
#5 · Zasláno: 30. 8. 2010, 11:40:40
Chamurappi:
pravdu máš |
||
Pytris Profil * |
#6 · Zasláno: 31. 8. 2010, 21:28:08
A jak by se to dalo napasovat na plugin jcarousel? Nevíte někdo? Vždy při přechodu na další obrázek by se chvilku použil animovaný gif...
|
||
Pytris Profil * |
function mycarousel_itemVisibleOutCallback(carousel, item, i, state, evt) { if (state == "prev") { alert($(item).prev().html()); } else { alert($(item).next().html()); } }; // apply mycarousel script on reference jQuery("#mycarousel").jcarousel({ scroll: 1, wrap: 'last', itemVisibleOutCallback: {onAfterAnimation: mycarousel_itemVisibleOutCallback} }); Moderátor Alphard: Vkládej prosím kódy mezi značky [>pre] a [>/pre] (stačí kliknout na
![]() |
||
Časová prodleva: 15 let
|
0