Autor Zpráva
neurobion
Profil
Ahoj,

var url;
url = "http://www.neco.net/neco/statistics.php?country="+country+"&yearf="+yearf+"&monthf="+monthf+"&dayf="+dayf;          
 $('#download_link').load(url);


Nefunguje. V pripade zapisu s konkretnimi hodnotami funguje bez problemu.

Napada vas neco? Dekuji.

Opravdu netusim v cem by mohl byt problem.

Moderátor Chamurappi: Titulek „{jquery} - load“ nevystihuje podstatu dotazu. Příště zkus prosím vymyslet lepší.
Tori
Profil
neurobion:
Co hlásí JS konzole, pokud něco? Byly všechny proměnné deklarovány? Když si před voláním load() necháte vypsat obsah proměnné url, je v pořádku?
panther
Profil
neurobion:
Nefunguje.
což znamená? Dosadí se za proměnné správné hodnoty? Označení nefunguje je dost obecné.
neurobion
Profil
Když si před voláním load() necháte vypsat obsah proměnné url, je v pořádku?
Ano - url je spravna a po vlozeni do prolizece vrati to co potrebuji, stejne tak je tomu pokud promenou nahradim adresou tzn. load("www.....")


Co hlásí JS konzole, pokud něco?

Pouze:

Warning: Unknown pseudo-class or pseudo-element 'radio'.
Line: 0
Warning: Unknown pseudo-class or pseudo-element 'selected'.
Line: 0
Chamurappi
Profil
Reaguji na neurobiona:
url je spravna a po vlozeni do prolizece vrati to co potrebuji
Ukaž.
neurobion
Profil
Chamurappi:
Jedna se o intranet.

statistics.php?country=ru&yearf=2010&monthf=08&dayt=03&yeart=2010&montht=09&dayt=03 ziskam v prohlizeci pozadovana data.

$('#download_link').html(url); >> statistics.php?country=ru&yearf=2010&monthf=08&dayt=03&yeart=2010&montht=09&dayt=03 spravne

$('#download_link').load("statistics.php?country=ru&yearf=2010&monthf=08&dayt=03&yeart=2010&montht=09&dayt=03"); spravne

$('#download_link').load(url); nic
Chamurappi
Profil
Reaguji na neurobiona:
Je stahovaný zdroj na stejné doméně?
neurobion
Profil
Chamurappi:
Ano. Opravdu nevim kde muze byt zadrhel. Pravdepodobne to bude nejaka hloupost :(
Tori
Profil
neurobion:
Jaký status vám vrátí ajax. požadavek?
  var url;
  url = "statistics.php?country="+country+"&yearf="+yearf+"&monthf="+monthf+"&dayf="+dayf;
  jQuery.ajax({
    url: url,
    type: 'GET',
    complete: function(xhr, status)  {
      alert("status: "+status);
    }
  });
_es
Profil
neurobion:
Nefunguje. V pripade zapisu s konkretnimi hodnotami funguje bez problemu.
A čo sa ti vypíše, ak pred tretí riadok vložíš:
alert(url);
neurobion
Profil
Tori:
status: success
Tori
Profil
neurobion:
Ještě mne napadlo nechat si z callback funkce vypsat, co se přesně vrátilo ze serveru na ten požadavek. A pokud to bude ok, tak ověřit, že prvek s id="download_link" už existuje v době provádění požadavku.
neurobion
Profil
Dekuji vsem za ochotu pomoci. Problem byl nakonec uplne nekde jinde, ne v metode load, nybr ve volane url. Tam jsem chybku odstranil a vse uz funguje jak ma. Nahoda je to ze tam hrala roli stejna url :)).

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit

Neumíte-li správně určit příčinu chyby, vkládejte odkazy na živé ukázky.
Užíváte-li nějakou cizí knihovnu, ukažte odpovídajícím, kde jste ji vzali.

Užitečné odkazy:

Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: