Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
ulikar Profil * |
#1 · Zasláno: 9. 10. 2010, 10:45:30
Potřebuji pomoc s touto věcí:
mám firmu na tisk fotografi (Martyk Foto ale na tom nesejde) a mám formulář pro objednávku. Mám tam textarea do kterého se píšou adresy fotek a oddělují se ; ptrotože to zpracovává PHP. Napsal jsem nahoru : Adresy fotografíí oddělujte ;. Dokonce jsem s DHTML to nechal blikat. Ale ti tupí zákazníci to asi nechápou. Chci dát nahoru tlačítko: <button onclick="document.write(;)">Další fotografie</button> Ale nevím jak to nastavit aby to šlo do toho textarea. |
||
jenikkozak Profil |
#2 · Zasláno: 9. 10. 2010, 11:02:05 · Upravil/a: jenikkozak
ulikar:
Tohle se tu řeší každou chvíli. Například tady by to mohlo být pochopitelné. „Napsal jsem nahoru : Adresy fotografíí oddělujte ;.“ To nezní moc pochopitelně. Nebylo by lepší napsat: „Jednotlivé adresy oddělujte středníkem“? „Mám tam textarea do kterého se píšou adresy fotek a oddělují se ; ptrotože to zpracovává PHP.“ Nešlo by zařídit, aby to PHP dokázalo rozdělit i bez středníků? Pro uživatele by to bylo snazší. |
||
_es Profil |
ulikar:
„Ale ti tupí zákazníci to asi nechápou.“ Možno nebude chyba asi celkom u zákazníkov a nebudú až tak tupí. Netupý programátor s tupými zákazníkmi musí rátať. „Chci dát nahoru tlačítko“ To sa mi nezdá ako dobrý nápad. Okrem toho to ani nebude fungovať. Moderátor Chamurappi: Neodkazuj prosím na čísla příspěvků v dotyčném vlákně, můžou se měnit.
jenikkozak: „Nešlo by zařídit, aby to PHP dokázalo rozdělit i bez středníků? Pro uživatele by to bylo snazší.“ Najlepšie hocijakým nepísmenovým znakom: medzerou, čiarkou, bodkočiarkou, koncom riadka, … |
||
Časová prodleva: 15 let
|
0