Autor Zpráva
Leomato
Profil
Ukažka : http://img98.imageshack.us/img98/4862/dokument0000.png
Vysvetlivky k obrázku:
1. Formulár ma na začiatku len 2 PEVNÉ políčka
2. po kliknutí na + sa zobrazí skrytý 1. input
3. -"-
4. po kliknutí na "-" pri 1. zobrazovanom inpute sa skryje

Formular by mam mať 2 pevne a 4 zobrazovacie policka, s tym že ak sú vsewtky zobrazené + zmizne.
Vedel by mi niekto pomocť ako to urobiť?
Aleš Janda
Profil
Pohraj si s document.createElement, appendChild, removeChild. Pomocí createElement vytvoříš nové políčko/prvek, pomocí appendChild připojíš, pomocí removeChild dáš pryč. Trochu piplačka, ale stačí projít nějaký příklad a bude ti to jasné :-)
LosFilipos
Profil
Leomato:
var pocet_inputu = 0;
function pridej_input() {

// funkce na zobrazeni inputu

  pocet_inputu++;
  
  if(pocet_inputu==4) {
  skryj_tlacitko_plus();
  }
}
Trejpa
Profil
Leomato:
Odkrývání částí formuláře
Leomato
Profil
a dalo by sa po kliknutí n mínus príslusného inputu vymazať jeho obsah (value)?
Trejpa
Profil
Leomato:
Dalo by se. Příklad jsem upravil.
Leomato
Profil
diki moc

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit

Neumíte-li správně určit příčinu chyby, vkládejte odkazy na živé ukázky.
Užíváte-li nějakou cizí knihovnu, ukažte odpovídajícím, kde jste ji vzali.

Užitečné odkazy:

Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0