| Autor | Zpráva | ||
|---|---|---|---|
| xlifer Profil |
#1 · Zasláno: 20. 10. 2010, 16:24:20
cokoliv.setAttribute("onclick", "alert('Hurá!')") — selže v Exploreru.
Jak jinak lze tuto událost změnit mimo použití setAttribute? (na fóru jsem se nedočetl). Díky. |
||
| _es Profil |
#2 · Zasláno: 20. 10. 2010, 16:34:03
xlifer:
„Jak jinak lze tuto událost změnit mimo použití setAttribute?“ cokoliv.onclick = function(){alert('Hurá!');}; |
||
| Chamurappi Profil |
#3 · Zasláno: 20. 10. 2010, 17:27:51
Reaguji na xlifera:
„na fóru jsem se nedočetl“ Zajímalo by mě, odkud jsi vykopíroval ta moje slova, když ne ze stránky, na které je doslova napsané, jak by měl vypadat funkční zápis. |
||
|
Časová prodleva: 21 dní
|
|||
| xlifer Profil |
#4 · Zasláno: 10. 11. 2010, 21:46:50 · Upravil/a: xlifer
Ještě k tématu...
Pochopil jsem proč nepoužívat setAttribute, ale nevím jak udělat zápis události onclick Chci nahradit onClick funkce(); za funkce2(); Lze napsat takto aby fungovalo: ? <a href="odkaz.html" onClick="funkce();" id="odkaz">
<span onClick="zmenafunkce();">zmena</span>
<script>
function zmena() {
document.getElementById("odkaz").onclick = 'funkce2();'
}
</script> |
||
| Chamurappi Profil |
#5 · Zasláno: 10. 11. 2010, 21:57:35
Reaguji na xlifera:
Nerozumím ti. Nejprve si vezmeš kus povídání z jiného vlákna, zeptáš se na to, co tam je zodpovězeno, vzápětí jsi tam odkázán… a o pár týdnů později se zeptáš na další věc, která tam je zodpovězená. |
||
| xlifer Profil |
#6 · Zasláno: 10. 11. 2010, 22:02:18 · Upravil/a: xlifer
Ano, nefunguje mi konkrétně ten onClick, tak asi něco dělám špatně, proto jsem se k tomu vrátil.
cokoliv.onclick = function(){alert('Hurá!');};ale já zapisuji takto: document.getElementById("odkaz").onclick = 'funkce2();'tudíž bude asi problém v tom, že mi tam chybí to function(), takže takhle by to mělo jít document.getElementById("odkaz").onclick = function(){'funkce2();'}Moc díky za pomoc. |
||
| _es Profil |
#7 · Zasláno: 10. 11. 2010, 23:23:21
xlifer:
„ale já zapisuji takto:“ A čo ťa k takému zápisu vedie? Pozri si niekde základy JavaScriptu a ako sa používajú a zapisujú funkcie a ako textové reťazce. |
||
| xlifer Profil |
#8 · Zasláno: 10. 11. 2010, 23:31:20
_es:
Dík moc za radu. Nezbývá mi nic jiného než jít googlovat... tam se dozvím asi více. |
||
| xlifer Profil |
#9 · Zasláno: 10. 11. 2010, 23:56:23
Tak, vyřešeno - google pomohl.
|
||
|
Časová prodleva: 16 let
|
|||
0