Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
quiet_user Profil |
#1 · Zasláno: 31. 10. 2010, 09:50:40
Ahoj,
<body> <script type="text/javascript" src="jquery/jush.js"></script> <script type="text/javascript"> jush.style('css/jush.css'); jush.highlight_tag('pre'); </script> <pre class="jush"><a href="#" target="_blank"></pre> soubory se opravdu nachází v css/jush.css a jquery/jush.js na stránkách jsem jako příklad dal toto: <pre class="jush"><a href="#" target="_blank"></pre> [/pre] ovšem se to vypíše jako normální text v původním znění <pre> Nevím co může být blbě, ani jsem nic neměnil nebo jestli mi něco chybí? Nemáte s tím někdo zkušenosti? Mastím se s tím už druhý den. |
||
josefadamcik Profil |
#2 · Zasláno: 31. 10. 2010, 11:26:42
quiet_user:
Zdravím, nejsem si jist jestli to nemá jush pořešené, ale působí na mě podezřele umístění inicializačního skriptu: <script type="text/javascript"> jush.style('css/jush.css'); jush.highlight_tag('pre'); </script> Doporučuju zkusit ho dát buď na konec stránky, nebo ho volat až po načtení stránky (resp. třeba v jQuery.ready). Takhle ve chvíli volání jush.highlight_tag(...) ještě není zpracována část dokumentu, ve které se tag pre nachází. Pokud to nemá jush ošetřeno vnitřně, tak se nemůže nic označit. |
||
quiet_user Profil |
#3 · Zasláno: 31. 10. 2010, 11:40:13
Určitě to bude tím, protože máš pravdu, že volání je potom nesmyslné. Zkusím a dám vědět. Zatím dík
|
||
quiet_user Profil |
#4 · Zasláno: 31. 10. 2010, 14:31:37
josefadamcik:
Díky moc, bylo to tím. :-) |
||
Časová prodleva: 15 let
|
0