Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
PetrABB Profil * |
#1 · Zasláno: 3. 11. 2010, 13:42:00
Ahoj,
s JS nemam moc zkusenosti a nedari se mi udelat jednu vec. Mam nejaky odkaz: <a href="stranka.html" id="toogle">testovaci odkaz</a> nejaky div: <div class="hide">testovaci div</div> a css styl: .hide { display:none; } .show { display:block; } a jde mi o to, aby se po kliknuti na testovaci odkaz tento testovaci div zobrazil (pres jquery mu odeberu tridu hide a pridam novou tridu show). Problem mam s tim, ze po kliknuti na odkaz se zobrazeni divu sice provede, ale zaroven jsem presmerovan na stranku stranka.html. Jak zabranit tomu, aby se provedl presmerovani na stranku, ktera je uvedena v href=""? Diky P. |
||
xx Profil * |
#2 · Zasláno: 3. 11. 2010, 13:49:04
Nedávej tam <a href... ale dej tam třeba <div id="toogle"> nebo dej <a href="#" id="toogle">
|
||
PetrABB Profil * |
#3 · Zasláno: 3. 11. 2010, 13:51:57
no, to nemuzu. Napriklad mam odkaz:
<a href="registrace.html">registrace</a> a chci, aby tem, kteri maji zapnuty javascript vyjel nejaky div, ve kterem bude registracni formular a ti, kteri JS nemaji zapnuty, budou po kliknuti presmerovani na stranku registrace.html |
||
Tori Profil |
#4 · Zasláno: 3. 11. 2010, 13:54:14
anebo - pokud má ten odkaz fungovat i bez JS, mu vraťte po kliknutí false, např:
$('#toogle').click(function() { // skrytí / odkrytí divu return false; }); |
||
PetrABB Profil * |
#5 · Zasláno: 3. 11. 2010, 13:56:33
Tori:
Uz to funguje, jeste jednou tedy diky a preju prijemny zbytek dne. P. |
||
Časová prodleva: 14 let
|
0