Autor Zpráva
Benys
Profil *
Zdravím,

nevíte někdo náhodou jak se dá pomocí JS /nejlépe jQuery/ měnit velikost iframe? Našel jsem několik příkladů ale u všech je podmínka stejné domény iframu kterou bohužel splnit nemůžu. Je to vůbec možné?

Díky za každej nápad/připomínku...
_es
Benys:
Našel jsem několik příkladů ale u všech je podmínka stejné domény iframu kterou bohužel splnit nemůžu.
Prečo chceš zobrazovať cudziu stránku v iframe? Súhlasí s tým vlastník tej stránky?
Čo znamená tá dynamická zmena? Podľa čoho by sa mala veľkosť iframe meniť?
Veľkosť iframe sa meniť dá, len sa nedá zistiť, čo je vo vnútri - ak to nie je na rovnakej doméne.
Benys
Profil *
_es:
Samozřejmě že s tim souhlasí. Jedná se o přihlašovací formulář do systému, který je na jiném serveru (s přihlášeným uživatelem a serverem se dále komunikuje pomocí soap atd... to není důležité pro můj dotaz). Jde o to, že pokud uživatel např. zadá špatný login tak vyskočí hláška => obsah v iframe se zvetsi, formular se posune dolu a nektere pole nejsou videt. Potřeboval bych aby když například vyskočí taková hláška aby se iframe automaticky roztáhnul. Takže vzhledem k tomu že to není na stejnej doméně tak jsem asi v pytli... Nebo ne? Nějakej jinej nápad?
_es
Benys:
Je nutné načítavať obsah do iframe?
Neposkytuje ten cudzí sever dynamické generovanie JS? Cudzí JS sa dá načítať bez problémov.
Alebo nestačí len dať tomu formuláru atribút target=_top?
Veď aj tak, aký má učel vložiť jednu stránku do inej, s ktorou nemôže pomocou JS spolupracovať?
Benys
Profil *
_es:
Bohužel bez toho iframu se neobejdu. Mají na tom systému postaveno už několik webů takže předpokádám že úpravě by se bránili a i komunikace je s nimi složitá. Osobně bych byl nejradši kdyby se šlo i pomocí soap do jejich systému přihlašovat atd... Takže předpokládám že jedinou mojí možností je všechny chybové hlášky skrýt a nastavit pevnou výšky - možnost vytvořit si vlastní css styl formuláře mi nechali, alespon neco... Každopádně dík za ochotu.

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit

Neumíte-li správně určit příčinu chyby, vkládejte odkazy na živé ukázky.
Užíváte-li nějakou cizí knihovnu, ukažte odpovídajícím, kde jste ji vzali.

Užitečné odkazy:

Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0