Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
Pavel Dumbrovský Profil |
#1 · Zasláno: 17. 2. 2011, 22:49:53 · Upravil/a: Pavel Dumbrovský
Zdravím,
mám problém s tímto příkazem, prohlížeč mi háže chybu: Byl očekáván znak ')' Kód je generovaný v PHP, problém je zřejmě v zalamování řádků, netuším co s tím, máte někdo zkušenost? Díky, zde je ten kód, chyba se týká hned konce prvního řádku.. <script>document.write("<tr><td>Kategorie</td><td><select name=\"kategorie\" onChange=\"setKat()\"><option value=\"0\">Zvolte kategorii</option>");document.write("<option value=\"1\" >Stavební stroje</option>");document.write("<option value=\"2\" >Kovoobráběcí stroje</option>");document.write("<option value=\"10\" >Dřevoobráběcí stroje</option>");document.write("<option value=\"3\" >Zemědělská technika</option>");document.write("<option value=\"4\" >Vysokozdvižné vozíky a manipulační technika</option>");document.write("</select><BR><span class="error">Zvolte kategorii</span></td></tr><tr><td>Podkategorie</td><td><select name=\"podkategorie\" onChange=\"setClass()\"><option value=\"0\">Nejprve zvolte kategorii</option>");document.write("</select><BR><span class="error">Zvolte podkategorii</span></td></tr>"); </script> |
||
petr 6 Profil |
#2 · Zasláno: 17. 2. 2011, 22:59:54
I v kódu generovaném php lze zalamovat řádky použitím \n
Nicméně k věci: U class="error" nemáš escapované uvozovky. |
||
Trejpa Profil |
#3 · Zasláno: 17. 2. 2011, 23:07:23
Pavel Dumbrovský:
V JavaScriptu nemůžeš textový řetězec zapisovat na více řádků. Konec řádku (kromě výjimek) ukončuje příkaz, tj. jako by tam středník. |
||
Pavel Dumbrovský Profil |
#4 · Zasláno: 17. 2. 2011, 23:10:07
No ale já řetězec přece nemám na víc řádcích. Právě proto mám document.write("retezec retezec retezec retezec"); na každým řádku zvlášť.. Nechci to zalamovat, nevím proč to dělá..
|
||
_es Profil |
#5 · Zasláno: 18. 2. 2011, 05:43:43
Pavel Dumbrovský:
„No ale já řetězec přece nemám na víc řádcích.“ A reťazec predaný do metódy document.write ? kódy tu v diskusii nie sú automaticky zalamované, teda je to zalomenie uprostred reťazca asi v kóde. Ďalšiu chybu ti našiel petr 6.
Aký má vlastne zmysel vypisovanie nemenného textu pomocou <script> a document.write ? Prečo ten text nedáš normálne do HTML kódu?
|
||
Časová prodleva: 14 let
|
0