Autor Zpráva
ganisek
Profil *
ahoj, mám problém už si nevím moc rady. Udelal jsem si s pomocí jquery obrázek na pozadí který se mění pri změně velikosti okna.. Toto mi funguje pekně. Ale problém nastává !pouze v IE! pokud stránka nestojí jen sama o sobě..
Mám index.php a includovaný obsah, adresa pro ukazku : http://telekom.zaridi.to/a/index.php v IE obrázek je jen vycentorvaný bez upravy ve firefoxu to chodí jak má.. ale kdyz si zobrazíte pouze tu titulku tak i v IE funguje ta změna rozliseni http://telekom.zaridi.to/a/titulni.php
Vyjížděcí menu je také tvořeno javascriptem a tak se asi spolu tlučou, ponevadz kdyz smazu z indexu

<link rel="stylesheet" href="images/css.css" type="text/css" />
<link rel="shortcut icon" type="image/x-icon" href="images/logicko_small.ico">
<script type="text/javascript" src="http://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/1.2.6/jquery.min.js"></script>
<script type="text/javascript" src="jqueryslidemenu.js"></script>

Tak mi to zacne fungovat.. ale kdyz smazu jen ty odkazy na scripty tak to je bez reakce, musím smazat vse :D
Otázka tedy.. Co na tom IEcku vadí že to takhle habruje?
Chamurappi
Profil
Reaguji na ganiska:
Možná může hrát roli vykreslovací režim.
Chybové konzole všech prohlížečů křičí kvůli nadbytečnému returnu.

Připadá ti, že název vlákna „jquery: flexi-bg“ vyjadřuje podstatu dotazu? Já z něj tedy tu podstatu nepochopil.
ganisek
Profil *
Chamurappi:
You save the day...
Díky na stokrát bylo to tím režimem, přepnul jsem z quirka na normální a jede to, vubec bych neřekl ze by tohle mohlo mít vliv, myslel jsem, že tyhle režimy jsou uz jen takový přežitek, který se zachoval :-D Takže ještě jednou moc děkuji za pomoc

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit

Neumíte-li správně určit příčinu chyby, vkládejte odkazy na živé ukázky.
Užíváte-li nějakou cizí knihovnu, ukažte odpovídajícím, kde jste ji vzali.

Užitečné odkazy:

Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: