Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
martin20a Profil |
#1 · Zasláno: 7. 3. 2011, 17:08:41
dobrý den, udělal jsem si kod na zmenu pri zmene selectu
<script type="text/javascript"> var vyber = '<form id="kategorie" method="get"><select name="kat" onchange="selectkat()"><option value="JavaScript">JavaScript</option><option value="PHP">PHP</option><option value="HTML">HTML</option><option value="CSS">CSS</option></select></form>'; document.write(vyber); /* <![CDATA[ */ <!-- function selectkat () { var kategorie = document.getElementById('kategorie'); var dva = kategorie.kat[kategorie.kat.selectedIndex].value; if (dva == "PHP") document.write(vyber+"ahoj"); else{ document.write(vyber+"cau");}; } //--> </script> udělal jsem to tedy tak at se to vypíše znova + něco na víc, to funguje, ale jak mile se změní po druhé tak je tam už option 2x, takže já bych potřeboval, aby jsem tam už nemusel přídavat zo "vyber" a bylo tam jen to "cau" nebo "ahoj" a zároveň tam zůstalo i to option. S javascriptem moc neumim, taj je možné že to je i blbě napsané. diky za rady |
||
Chamurappi Profil |
#2 · Zasláno: 9. 3. 2011, 13:06:22
Reaguji na martin20u:
„document.write(vyber+"ahoj");“ Patrně nechceš přepsat celou stránku, ale jen změnit obsah nějakého elementu — ujasni si jakého a použij innerHTML .
|
||
Časová prodleva: 9 dní
|
|||
martin20a Profil |
#3 · Zasláno: 18. 3. 2011, 22:06:41
Chamurappi:
„innerHTML“ Dík jak jsem se díval asi to bude ono, ale nakonec jsem to udělal jinak, přes hotové řešení, které jsem našel. Ale díky |
||
Časová prodleva: 15 let
|
0