Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
soucekgns Profil |
#1 · Zasláno: 31. 3. 2011, 22:33:43
mám dva scripty ve stránce, s window.onload, ale nenačítají se mi oba, pokud není splněna podmínka isset($_POST['login']), tak se funguje první... druhý taky fungovat nemá, ale pokud splněna je, tak funguje jen ten druhý, jak udělat aby fungovali oba?
Díky za rady window.onload=function hover(id){ var divElement2 = document.getElementById("okno_kalendar"); divElement2.innerHTML=divElement2.innerHTML.replace(/\[url\]/gi,"<a href='").replace(/\[a\]/gi,"'>").replace(/\[\/a\]/gi,"</a>"); divElement2.innerHTML=divElement2.innerHTML.replace(/\[br\]/gi,"<br>"); }; <?php if (isset($_POST['login'])){ echo ' <script> window.onload=function issetpost(id){ document.getElementById("help").style.display = "block"; document.getElementById("2").style.display = "block"; document.getElementById("login").style.width="500px"; document.getElementById("1").style.display = "none"; }; </script> '; } ?> Atributy u divů onload='hover("okno_kalendar")" onload='issetpost("login")' |
||
_es Profil |
#2 · Zasláno: 31. 3. 2011, 22:50:42
soucekgns:
„window.onload=function hover(id){“ Ten parameter/premenná id tam je na čo?
> Atributy u divů > onload='hover("okno_kalendar")" > onload='issetpost("login")' Značka div nemá atribút onload .
„jak udělat aby fungovali oba?“ Možno ti pomôže toto. |
||
soucekgns Profil |
#3 · Zasláno: 31. 3. 2011, 23:01:00
Pokud to chápu správně, tak:
this.onload = function() { function issetpost(id) {}; function xy(id) {}; function yz(id) {}; } |
||
_es Profil |
#4 · Zasláno: 31. 3. 2011, 23:15:35
soucekgns:
„Pokud to chápu správně, tak:“ To zase nechápem ja, na čo definuješ vnorené funkcie issetpost xy a yz ak ich v tej vnorenej funkcii nevoláš, ani inak nepoužiješ?
Čo s tým argumetom id ? Čomu by sa mal rovnať?
Možno ti to trochu objasní http://diskuse.jakpsatweb.cz/?action=vthread&forum=8&topic=106539#volani alebo si niekde pozri základy JS funkcií. |
||
soucekgns Profil |
#5 · Zasláno: 31. 3. 2011, 23:31:27
To jsme se nepochopili navzájem, já prostě potřebuju, aby fungovalo obojí:
window.onload = function() { alert("Ahoj."); }; window.onload = function() { alert("Čau."); }; |
||
_es Profil |
#6 · Zasláno: 31. 3. 2011, 23:38:22
soucekgns:
> o jsme se nepochopili navzájem, já prostě potřebuju, aby fungovalo obojí: > window.onload = function() { alert("Ahoj."); }; > window.onload = function() { alert("Čau."); }; No a či ti bráni v tomto: window.onload = function() { alert("Ahoj."); alert("Čau."); }; |
||
Časová prodleva: 15 let
|
0