Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
Beginer2 Profil * |
#1 · Zasláno: 5. 4. 2011, 11:32:35
Dobrý den,
mám znovu problém a to s javascriptovou funkcí replace var str = ";2011,Atext text textB,a10"; var get = str.replace(eval("/;(2011),(.)*,(a10)/gi"), "$2"); alert(get); alert mě vypíše pouze poslední písmeno "B" z druhé části řetězce. Můžete mi prosím poradit jak udělat zápis aby mi to vzalo všechny znaky od A - B (Atext text textB)? Děkuji předem za rady. |
||
__construct Profil |
#2 · Zasláno: 5. 4. 2011, 11:57:21 · Upravil/a: __construct
Beginer2:
Si si istý, že chceš použiť eval ? Nechápem čo sa jeho použitím snažíš dosiahnuť.
Dá sa to zapísať ako var get = str.replace(/;(2011),(.*),(a10)/gi, "$2");
|
||
Beginer2 Profil * |
#3 · Zasláno: 5. 4. 2011, 12:34:45
Pardon, neuvedl jsem to celé, ale děkuju za radu.
zde je část kódu, eval jsem použil kvůli proměnným. Pokud existuje nějaké jiné lepší řešení budu rád když mi poradíte. function col_sel(id, idd, year, Tval){ var t_value = document.getElementById('t_value'); t_value.value=t_value.value.replace(eval("/(.*);"+year+",(.*),"+Tval+"/g"),"$2");} |
||
Beginer2 Profil * |
#4 · Zasláno: 5. 4. 2011, 12:37:02
Předcozí příklad je špatný
function sTime(id, object, year, Tval){ var t_value=document.getElementById('t_value').value.replace(eval("/(.*);"+year+",(.*),"+Tval+"(.*)/g"), '$2'); |
||
Chamurappi Profil |
#5 · Zasláno: 5. 4. 2011, 12:56:06
Reaguji na Beginera2:
„Pokud existuje nějaké jiné lepší řešení budu rád když mi poradíte.“ new RegExp("výraz", "modifikátory"); |
||
Časová prodleva: 6 dní
|
|||
peta Profil |
#6 · Zasláno: 11. 4. 2011, 15:17:48 · Upravil/a: peta
var t_value=document.getElementById('t_value') .value .replace(eval("/(.*);"+year+",(.*),"+Tval+"(.*)/g"), '$2'); .replace(new RegExp("(.*);"+year+",(.*),"+Tval+"(.*)", "g"), '$2'); // bez eval Proc promennou neoznacis jako %%%auticko nebo %%%auticko%%%? Predpokladejme, ze %%% se bude pouzivat max pri vysvetlovani principu tohoto nahrazeni. .replace(new RegExp("%%%"+year, "g"), 'neco'); <script> var i, arr; arr = ['auticko','autor']; str = "Cervena karkulka. %%%autor%%%:Lojzek. Text"; alert(str) for (i in arr) {str = str.replace(new RegExp("%%%"+arr[i]+"%%%\:([^.]*)", "g"), "$1");} alert(str) </script> var str = ";2011,Atext text textB,a10"; var get = str.replace(eval("/;(2011),(.)*,(a10)/gi"), "$2"); var get = str.replace(eval("/;(2011),(.*),(a10)/gi"), "$2"); // oprava1 .* var get = str.replace(eval("/;(2011),([^,]*),(a10)/gi"), "$2"); // oprava2, pokud znak neni carka .replace(eval("/(.*);"+year+",(.*),"+Tval+"(.*)/g"), '$2'); // zajimave je, ze tady .* mas ok |
||
Časová prodleva: 14 let
|
0