Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
RErnst Profil * |
#1 · Zasláno: 8. 4. 2011, 13:57:17
Zdravím všechny,
na web si přidávám nový chat, ale nefunguje v IE, nenapadá někoho, čím by to mohlo být? Chat je na webu spustit.cz v pravém panelu, neví někdo jak to opravit? Děkuji za rady |
||
Chamurappi Profil |
#2 · Zasláno: 8. 4. 2011, 14:27:17
Reaguji na RErnsta:
„je na webu spustit.cz“ Proč nedáš odkaz? Zbytečně zdržuješ. Explorer na té stránce zjevně hlásí JS chybu, píše i řádek a sloupec, kde začíná příkaz, kde k chybě došlo, takže se stačí podívat: data: { wp_jschat_last_date: (_dateStr.trim()!='')? _dateStr : '', action : 'retrieve', wp_jschat_channel: t.find('.wp_jschat_canal').val() }, trim na řetězci.
|
||
RErnst Profil * |
#3 · Zasláno: 8. 4. 2011, 14:31:10
To jsem zjistil, ale nenašel jsem tu chybu, nevíš jak to opravit prosím?
|
||
Chamurappi Profil |
#4 · Zasláno: 8. 4. 2011, 14:49:18
Reaguji na RErnsta:
Nepoužívat neexistující metodu trim na řetězci.
|
||
RErnst Profil * |
#5 · Zasláno: 8. 4. 2011, 14:52:49
A nevíš jak to opravit, já js moc neovládám, mělo to být funkční řešení..
|
||
__construct Profil |
#6 · Zasláno: 8. 4. 2011, 15:03:49
RErnst:
Keby si skúsil použiť hlavu a google našiel by si riešenie - na začiatku skriptu zavoláš: if(typeof String.prototype.trim !== 'function') { String.prototype.trim = function() { return this.replace(/^\s+|\s+$/g, ''); } } |
||
RErnst Profil * |
#7 · Zasláno: 8. 4. 2011, 15:16:34
Super, díky moc, už to funguje :)
|
||
RErnst Profil * |
#8 · Zasláno: 8. 4. 2011, 15:20:04
A nevíte ještě nikdo, jak to udělat, aby nejnovější příspěvek byl nahoře?
|
||
Chamurappi Profil |
#9 · Zasláno: 8. 4. 2011, 15:24:57
|
||
RErnst Profil * |
#10 · Zasláno: 8. 4. 2011, 15:38:23
Chamurappi:
Pokud to zaměním, tak to pak funguje tak, že po přidání se automaticky přidá nahoru, ale po aktualizaci stránky se objeví zase dole |
||
Kcko Profil |
#11 · Zasláno: 8. 4. 2011, 16:58:37 · Upravil/a: Kcko
RErnst:
Tak si oprav výpis z databáze ORDER BY ASC / DESC |
||
RErnst Profil * |
#12 · Zasláno: 8. 4. 2011, 17:48:52
To tam jsem tam nikde nenašel, ale takhle se to vypisuje teď:
<div class="wp_jschat_widget_text"> <?php for ($i = count($messages) - 1; $i >= 0; $i--): ?> <p><span class='author'><?php print $messages[$i]->pseudo; ?> : <?php print strToSmileys($messages[$i]->message,$enable_smileys); ?></span></p> <?php endfor; ?> </div> |
||
RErnst Profil * |
#13 · Zasláno: 8. 4. 2011, 20:38:36
Už to asi mám, myslíte si že tento chat zatěžuje hodně server?
|
||
Časová prodleva: 3 dny
|
|||
peta Profil |
#14 · Zasláno: 11. 4. 2011, 14:55:29
RErnst:
Zkus tam spustit zabbix a nastavit pro sledovani zateze. Vetsina scriptu chatu je udelana tak, ze zatezuji server hodne v pripade vice nez 10 uzivatelu, pokud se ten server ma vyuzivat pro dalsi narocne programy. Tento chat navic dela to, ze neustale spousti a ukoncuje php. Nemuzes dat proste jedno echo? Hral jsi nekdy wow na mystiq.org nebo twinstaru? Tam pisi, ze je tam 1000 lidi online. Ve hre bezi chat. Pomerne slusne to zacne cukat ve meste, kde se do chatu neustale posilaji jakesi hlasky od postavicek i hracu. Soucasne se odesila pozice hrace, koho ma v okoli (pozice, jmena, obleceni), proste silene mnozstvi dat (coz jsou to dalsi programy). Mno, nemaji to moc vymyslene :) Ale server to ustoji, takze maji dobry stroj. |
||
Časová prodleva: 14 let
|
0