Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
davidmyska Profil |
#1 · Zasláno: 14. 5. 2011, 21:19:36 · Upravil/a: davidmyska
dobrý den, potřeboval bych nějaký script pro vytvoření nového okna z obsahu formuláře, našel jsem tento kód ale ten je pomocí metody prompt a já bych to potřeboval psát do textarea, a ještě bych potřeboval aby tam byly tři (na styl, na script a na obsah), prompt jde použít pouze na jeden
<script language="JavaScript" type="text/javascript"> function okenko(){ obsah = prompt("Zapište text, který se zobrazí v novém okně.","text"); okno = open("","okno", "height=900px, width=1000px"); okno.document.write("<html><head><title>Okno</title></head><body>"); okno.document.write(obsah); okno.document.write("</body></html>"); } </script> <input type="button" value="Zobraz okno!" onClick="okenko()"> předem díky |
||
davidmyska Profil |
#2 · Zasláno: 15. 5. 2011, 09:01:21
včera večer mě ještě napadlo toto a funguje to
<script language="JavaScript" type="text/javascript"> function okenko(){ obsah1 = document.form.text1.value obsah2 = document.form.text2.value obsah3 = document.form.text3.value okno = open("","okno", "height=900px, width=1000px"); okno.document.write("<html><head><title>Okno</title>"); okno.document.write(obsah1); okno.document.write(obsah2); okno.document.write("</head><body>"); okno.document.write(obsah3); okno.document.write("</body></html>"); } </script> . . . . <form name="form"> . <textarea name="text1" cols="40" rows="4"></textarea><br> . <textarea name="text2" cols="40" rows="4"></textarea><br> . <textarea name="text3" cols="40" rows="4"></textarea><br> . <input type="button" value="Zobraz okno!" onClick="okenko()"> </form> |
||
Ernie Profil |
#3 · Zasláno: 15. 5. 2011, 09:06:03 · Upravil/a: Ernie
Já bych to napsal trochu jinak:
<script> function okenko() { okno = open("", "okno", "height=900,width=1000"); with(okno.document) { write("<html><head><title>Okno<\/title>"); write("<style>"+document.f.t_styl.value+"<\/style>"); write("<script>"+document.f.t_script.value+"<\/script>"); write("<\/head><body>"); write(document.f.t_obsah.value); write("<\/body><\/html>"); } if(confirm("Vymazat formulář?")) document.f.t_styl.value = document.f.t_script.value = document.f.t_obsah.value = ""; return false; } </script> <form action="#" onSubmit="return okenko();" name=f> Styl:<br> <textarea name="t_styl"></textarea><br> Script:<br> <textarea name="t_script"></textarea><br> Obsah:<br> <textarea name="t_obsah"></textarea><br> <input type="submit" value=" Zobraz okno! "> </form> |
||
davidmyska Profil |
#4 · Zasláno: 15. 5. 2011, 09:32:54
díky to vymazání formuláře se mi hodí
|
||
Časová prodleva: 14 let
|
0