Autor Zpráva
Hasii
Profil *
Dobrý den, mám tento kus kódu (HTML):
        <h3>Kalendář akcí</h3><img class="more" src="images/minus.png" alt="skrýt" />
          <div class="action">
            <ul>
              <li title="Podrobnosti zobrazíte kliknutím"><a href="#"><strong>[25.6.2011 - 15:30]</strong> Fotbalové utkání dorostu</a></li>
              <li title="Podrobnosti zobrazíte kliknutím"><a href="#"><strong>[22.6.2011 - 13:00]</strong> Jarmark na náměstí od 13:00</a></li>
              <li title="Podrobnosti zobrazíte kliknutím"><a href="#"><strong>[20.6.2011 - 16:00]</strong> Volejbalový zápas kadetů</a></li>
              <li title="Podrobnosti zobrazíte kliknutím"><a href="#"><strong>[20.6.2011 - 12:00]</strong> Přehlídka soch Olbrama Zoubka</a></li>
              <li title="Podrobnosti zobrazíte kliknutím"><a href="#"><strong>[17.6.2011 - 18:00]</strong> Sběr surovin na náměstí</a></li>
            </ul>
            
            <a title="Další pořádané akce" id="more-link">Další akce </a>
            
          </div>


Rád bych, aby obrázky, které jsou v nadpisu H3 editovali zda-li se div se třídou action zobrazí nebo ne. Našel jsem na internetu mnoho řešení, ale žádné, které by mi prohodilo obrázky
tudíž, je-li zobrazován obsah - obrázek MINUS a není-li obrázek PLUS...

máme obrázek minus.png a plus.png a měnit by se měli přímo v <h3> jak je v příkladu, děkuji moc za pomoc. Skrývat a zobrazovat by se měl div se třídou action
Ernie
Profil
Chápu to správně?
<img class="more" src="images/plus.png" alt="zobrazit/skrýt" id="znamenko" onClick="zmena();" />
<div class="action" id="akce" style="display:none">
...
</div>

<script>
function zmena()
 {
 a = (document.getElementById("akce").style.display=="block");
 document.getElementById("znamenko").src="images/"+((a)?"plus":"minus")+".png";
 document.getElementById("akce").style.display=(a)?"none":"block";
 }
</script>
Hasii
Profil *
Pochopil jste to skvěle. Mnohokrát děkuji.

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit

Neumíte-li správně určit příčinu chyby, vkládejte odkazy na živé ukázky.
Užíváte-li nějakou cizí knihovnu, ukažte odpovídajícím, kde jste ji vzali.

Užitečné odkazy:

Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0