Autor Zpráva
lopikol
Profil
Nyní jsem tedy ve fázi, kdy to po kliknutí na tlačítko Odeslat se formulář skryje a pak to vypadá, jak když se nic neděje, ale po chvilce se ukáže zpráva: Zpráva byla odeslána i s formulářem. Potřeboval bych to upravit tak, aby po vyskočení zprávy formulář zůstal stále skryt.

Potřeboval bych poradi, jak upravit kod tak, aby se po kliknutí na tlačítko Odeslat formulář skryl (mám) a ukázal se spinner se zprávou: Probíhá odesílání. Vyčkejte prosím.

Předem děkuji.

$('form.ajax').live('submit', function () {
    $('#contact-form').hide();
    $(this).ajaxSubmit();
    return false;
});
Taps
Profil
Napadá mě varianta že by jsi umístil na stránku div s textem. Div by měl nastaveno display: none a pak po kliknutí na tlačítko odeslat by jsi mu pomocí jquery přiřadil display:block. Eventuálně by mohlo fungovat něco takového
$('form.ajax').live('submit', function () {
    $('#contact-form').hide();
       $('#hlaska').show();
    $(this).ajaxSubmit();
    return false;
});
lopikol
Profil
Takhle to nepůjde :(
Tim spinnerem jsem myslel toto > takové načítání.


Představuji si to takto:

1. Vyplnim formulář
2. Odešlu
3. Formulář se skryje > zobrazí se spinner a hláška probíhá odesílání.
4. Formulář se odešle > hláška probíhá odesílání a spinner zmizí.
5. Zobrazí se hláška Email byl odeslán

Body 1, 2 a 5 mám celé.
Formulář umím skrýt, ale při vyskočení 5. bodu se zase zobrazí :/

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit

Neumíte-li správně určit příčinu chyby, vkládejte odkazy na živé ukázky.
Užíváte-li nějakou cizí knihovnu, ukažte odpovídajícím, kde jste ji vzali.

Užitečné odkazy:

Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0