Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
xlifer Profil |
#1 · Zasláno: 29. 6. 2011, 15:43:41 · Upravil/a: xlifer
Na základě doporučení ve FAQ s tím, že u prohlížečů nefungují dokonale metody setAttribute a getAttribute a proto se doporučuje používat standardní vlastnosti HTML DOMu jsem se pokoušel měnit funkci onMouseOver, ale nefunguje mi to.
Co dělám špatně? <a href="odkaz.html" id="odkaz1" onmouseover="udelej_neco();"> <script type="text/javascript"> document.getElementById('odkaz1').onmouseover = "function() { alert('hura!') }"; // zkoušel jsem také bez function() přímo = "alert('hura!')", ale taky nic </script> Nefunguje z výše uvedeného změna funkce onmouseover, stále zůstava přidělená funkce udelej_neco(). |
||
Chamurappi Profil |
#2 · Zasláno: 29. 6. 2011, 15:46:46
Reaguji na xlifera:
Už zase? „Na základě doporučení ve FAQ“ V odkázaném vlákně máš i napsané řešení. |
||
xlifer Profil |
#3 · Zasláno: 29. 6. 2011, 16:00:35 · Upravil/a: xlifer
Chamurappi:
Jsem hlava dubová, omlouvám se... Jinak tedy pro ostatní, kdyby to někdo třeba hledal a listoval v předchozím vlakně v čem jsem měl chybu, tak tento zápis je správně a funguje: document.getElementById('odkaz1').onmouseover = function() {alert('hura!');}; Vypuštěné uvozovky a doplněné sředníky: xxx.onmouseover = " function() {alert('hura!');}; " |
||
Časová prodleva: 14 let
|
0