Autor Zpráva
gardener
Profil
Zdravim, chtel bych se zeptat, jak by jste resili toto:
Dynamicky doplnuji nahledy obrazky, po kliknuti na dany obrazek bych chtel zobrazit ten samy obrazek akorat s nastavenou sirkou na 100% v tom samem okne a po kliku zase zavrit, nevi nekdo prosim o nejakem reseni?

Diky za kazdou radu.
LOPAD
Profil
sám si to povedal.
<script>
var status = 0;
function show(var what){
if(status==0){
status = 1;

document.getElementById(what).style.display = "block";
}else{
status = 0;
document.getElementById(what).style.display = "none";


}

}
</script>
<img src="obrazok1.jpg" style="position:absolute;height:40%;width:40%;" onClick="show('obrazok1')">
<img src="obrazok2.jpg" style="position:absolute;height:40%;width:40%;" onClick="show('obrazok2')">
<img src="obrazok3.jpg" style="position:absolute;height:40%;width:40%;" onClick="show('obrazok3')">
<img src="obrazok1.jpg" style="display:none;" id="obrazok1">
<img src="obrazok2.jpg" style="display:none;" id="obrazok2">
<img src="obrazok3.jpg" style="display:none;" id="obrazok3">

alebo:
<script>
var status = 0;
function show(var what){
if(status==0){
status = 1;

document.getElementById(what).style.height = "100%";
document.getElementById(what).style.width  = "100%";
}else{
status = 0;
document.getElementById(what).style.height = "40%";
document.getElementById(what).style.width  = "40%";


}

}
</script>
<img src="obrazok1.jpg" style="position:absolute;height:40%;width:40%;" onClick="show('obrazok1')" id="obrazok1">
<img src="obrazok2.jpg" style="position:absolute;height:40%;width:40%;" onClick="show('obrazok2')" id="obrazok2">
<img src="obrazok3.jpg" style="position:absolute;height:40%;width:40%;" onClick="show('obrazok3')" id="obrazok3">


gardener
Profil
Diky za radu, zkousim to a narazil jsem na problem s pridavanim vice HTML atributu najednou, v dokumentaci jQuery sice stoji, ze to lze a je tam i ukazka ale me to tedy nejede.



 $('#flyerCanvas').fadeOut("slow");
            $('#flyerCanvas').attr('src', linkToPdf);
			$('#flyerCanvas').attr('id', '01');
			$('#flyerCanvas').attr('onClick', show('01'));
            $('#flyerCanvas').fadeIn("slow");
 <img src="" width="90%" style="text-align:center;margin:0 auto;" id="flyerCanvas">
Sir Tom
Profil
gardener:
Pokud budeš mít, takové pořadí (jQuery kód a pak tag img), tak to fungovat nebude, protože funkce by pracovala s elementem, který není v té době vykreslen. Dále parametry funkce attr by měli být v uvozovkách - "linkToPdf", "show('01')".
gardener
Profil
Takže jak by to bylo možné vyřešit?
Sir Tom
Profil
gardener:
1. Oba dva parametry by měli být v uvozovkách,
příklad:
$('#flyerCanvas').attr("src", "linkToPdf");


2. Na řádku 3 měníš hodnotu identifikátoru, a tedy další kód se nemůže provést, protože identifikátor #flyerCanvas už neexistuje (nyní se jmenuje '01').

3. Toto
$('#flyerCanvas').attr("onClick", "show('01')");

se dá nahradit
$("#identifikator").click(
  function(){
   //kód, který se provede po kliknutí na element s id="identifikator"
});

http://api.jquery.com/click/

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit

Neumíte-li správně určit příčinu chyby, vkládejte odkazy na živé ukázky.
Užíváte-li nějakou cizí knihovnu, ukažte odpovídajícím, kde jste ji vzali.

Užitečné odkazy:

Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0