Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
DarkMeni Profil |
#1 · Zasláno: 14. 7. 2011, 14:25:47 · Upravil/a: DarkMeni
Zdravím, zkoušel jsem udělat výraz, který odstraní z textu mezi úvozovkami všechno co vypadá nějak takto:
[::highlight=nazev_třídy::] nebo [::highlight-end::] ale [::highlight-quote-start(nebo end)::] nechal. Napsal jsem to takto: var a = a.replace(/(\[::highlight-quote-start::\].*?)(\[::highlight.*?::\]([^(\[::highlight-quote-end::\])]))(.*?\[::highlight-quote-end::\])/ig,'$1$5'); A doufal že to bude fungovat, ale něco se mu nelíbí a já nevim co. (Konkrétně toto: invalid range in character class) Mělo to například z tohoto textu: Text... [::highlight=1::]$promenna[::highlight-end::] Text... [::highlight-quote-start::]Text v úvozovkách [::highlight=1::]$zase_promenna[::highlight-end::] a zase text...[::highlight-quote-end::] Text... Udělat tohle: Text... [::highlight=1::]$promenna[::highlight-end::] Text... [::highlight-quote-start::]Text v úvozovkách $zase_promenna a zase text...[::highlight-quote-end::] Text... Ale nějak jsem se do toho zamotal, a tahle chyba to ještě dorazila, dokázal by mi někdo poradit, jak se zbavit aspoň této chyby? |
||
Chamurappi Profil |
#2 · Zasláno: 14. 7. 2011, 14:33:26
Reaguji na DarkMeniho:
Hláška si stěžuje patrně na neplatný rozsah t až q ve výčtu znaků [^(\[\::highlight-quote-end::\])] . Do výčtu znaků mimochodem nejde vecpat podvýraz.
|
||
DarkMeni Profil |
#3 · Zasláno: 14. 7. 2011, 14:48:02
Ano, bylo to tím, děkuji.
|
||
Časová prodleva: 14 let
|
0