Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
Vil Profil * |
#1 · Zasláno: 1. 8. 2011, 14:35:03
Ahoj, začal jsem používat JS framework prototype a narazil jsem na nefunkční Ajax.PeriodicalUpdater() v Internet Exploreru. Moc netuším jak to řešit v Ajaxu jsem začátečník. Díky za každou radu.
|
||
Chamurappi Profil |
#2 · Zasláno: 1. 8. 2011, 14:43:21
Reaguji na Vila:
Netušíme, jak konkrétně to řešit, v jasnovidectví jsme začátečníci. Bez ukázky se pravděpodobně nikam nepohneme. |
||
Vil Profil * |
#3 · Zasláno: 1. 8. 2011, 15:30:45
Myslel jsem, že se tento problém týká funkce Ajax.PeriodicalUpdater() obecně.
Tady je velmi jednoduchý kód. Soubor ajax_input.php uloží poslaný text do databáze a ajax.php v intervalu vypisuje obsah databáze. Ve všech prohlížečích, kromě IE, to funguje. <script language="JavaScript" type="text/javascript" src="prototype.js"></script> <input type='text' id='hodnota' > <input type='submit' value='vloz' onclick="javascript:input();"> <div id='stav'></div> <div id='vypis'></div> <script language="JavaScript" type="text/javascript"> function input(){ var obj=$('hodnota'); var pars='hodnota='+ obj.value; new Ajax.Updater('stav','ajax_input.php', { method:'get', parameters:pars }); } var pars='pis=true'; new Ajax.PeriodicalUpdater('vypis','ajax.php', { method:'get', parameters:pars, frequency: 1, decay: 1 }); </script> |
||
_es Profil |
#4 · Zasláno: 1. 8. 2011, 18:44:08
Vil:
Prečítaj si znovu [#2] - je tam aj odkaz. |
||
Časová prodleva: 14 let
|
0