| Autor | Zpráva | ||
|---|---|---|---|
| Horac Profil |
Zdravím, používám na svém webu javascripty jeden je lightbox pro příjemné prohlížení foteka ten druhý je pro vysouvání menu odusd ->http://webtvorba.howto.cz/elegantni-drop-down-menu-zcela-bez-prace/
Když to chci rozhejbat, tak mi jde bud vysouvání menu nebo jen otevírání fotek... Zaroveň to prostě nefunguje, může někdo pls poradit co s tím?? O tom,že vysouvání menu nejde v IE9 ani nemluvím:D |
||
| _es Profil |
#2 · Zasláno: 12. 8. 2011, 12:49:57
Horac:
Nepoužívaj viac ako jednu JS knižnicu, sprav to inak, skriptov na prehliadanie fotiek a na vysúvacie menu nájdeš veľa. |
||
| Horac Profil |
#3 · Zasláno: 12. 8. 2011, 12:56:36
Jasně, taky si říkám.. Zkoušel jsem greybox, který zatím moc nechápu.. Nevím prostě, kde vzít potřebné knihovny..
Asi zkusim nákej prohlížeč fotek v php.. Nebo nemáš nějaký dobrý tip prosím tě ?? |
||
| _es Profil |
#4 · Zasláno: 12. 8. 2011, 13:10:37
Horac:
„Nevím prostě, kde vzít potřebné knihovny.“ Myslel som nie viac ako jednu knižnicu teda nie MooTools aj Prototype súčasne. Skriptov používajúcich len jeden zvolený framework môžeš použiť koľko chceš. |
||
| Horac Profil |
#5 · Zasláno: 12. 8. 2011, 13:16:27
Tak ted jsem vygooglil,žena tomhle frameworku jede milkbox, tenby teda měl fungovat jo ?? Mám právě strach,abych to tam opět necpal a pak to nakonec zase nefungovalo..
|
||
| peta Profil |
#6 · Zasláno: 12. 8. 2011, 14:48:20 · Upravil/a: peta
Horac:
mozne problemy (lightbox x vysouvání menu): 1. function init() x function init(), kdyz mas funkce pojmenovane stejne? 2. window.onload = inita x window.onload = initb, kdyz ti A prepise window.onload a B prepise window.onload, tak se spusti jen B script, ze jo? :) 3. jquery x prototype framework, oni pouzivaji podobne objekty pomoci $(neco) ale neni to kompatibilni navzajem (viz es) atd. Co ti hlasi JS konzola? Co treba sem dat odkaz na stranku, at se bavime konkretne a nehadama, co kde jak? |
||
| Horac Profil |
#7 · Zasláno: 12. 8. 2011, 15:10:50 · Upravil/a: Horac
Sakryš, to zní složitě :D Omlouvámse, že jsem hned sem ten odkaz nehodil.. Nějaksem si neuvědomil... Tady to je: www.horac.vyrobce.cz
Jakse dostanu do JS konzoli ?? sem v tomhle trošku lama... Ono jinak přemýšlel jsem nad milkbox, máte s tím nějaké zkušenosti ??Jájen, že využívá ten samý framework, jak mi tu bylo doporučeno.. a pozor v IE9 to menu zatím nejede, tak ani tak.. |
||
| Horac Profil |
#8 · Zasláno: 13. 8. 2011, 19:02:52 · Upravil/a: Horac
Tak tento problém si podařilo vyřešit pomocí toho, že jsem použil jednu stejnou verzi frameworku... Mám tam teď milkbox na mootool 3.2.. THX to _es!!!
Teď však mám další problémek chtěl bych,aby se mi označovala vždy ta nevrchnější položka seznamu. Např. Pokud kliknu na Videa-> SG KH2010 chci aby se zobrazil jako označený Položka hlavního menu "videa".. Mám vše připravené, jen tu podmínku mám asi blbě.. echo "<li><a "; if ($page=="three") { echo " class='aktivni'"; } echo "href='#'>Fotogalerie</a><ul>"; echo "<li><a href='fotogalerie2011.php?page=three'>Strongman foto GJ 2011</a></li>"; echo "<li><a href='fotogalerie2010.php?page=three'>Strongman foto GJ 2010</a></li>"; echo "<li><a href='fotogalerie2009.php?page=three'>Strongman foto GJ 2009</a></li>"; echo "<li><a href='fotogalerie2008.php?page=three'>Strongman foto GJ 2008</a></li>"; echo "</ul></li>"; tohle je oroginální verze, která fungovala moje modifikace se vždy chovali jinak, než jsem chtěl:D Díky za rady! ;) |
||
|
Časová prodleva: 14 let
|
|||
0