Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
JACK Profil * |
Dobrý den. Potřebuji poradit.
Mám dlouhý obsah SELECT v kódu a mnoho stejných SELECT objektů na stránce. Pro příklad: - pomocí 100 takových to SELECT: <select> <option value="1">Option 1</option> <option value="2">Option 2</option> <option value="3">Option 3</option> ... <option value="50">Option 50</option> </select> - posílám hodnotu (value) do 100 takových to TEXT: <input type=text> Prosím Vás, nešlo by to udělat, abych měl jen jeden SELECT kód a z něj by si to brali všechny SELECT objekty? Děkuji moc za radu. |
||
Str4wberry Profil |
#2 · Zasláno: 16. 9. 2011, 11:51:53
Můžeš naznačit, co je cílem tvého počínání?
|
||
PostCC Profil |
#3 · Zasláno: 16. 9. 2011, 12:13:42
JACK:
Myslím, že hledáte něco jako: <select multiple="multiple"> |
||
Časová prodleva: 14 dní
|
|||
JACK Profil * |
#4 · Zasláno: 30. 9. 2011, 07:23:17
Dobrý den.
Bohužel stále nemůžu najít nic vhodného, a proto Vás prosím o radu jak vyřešit následující problém. //mám první objekt select s názvem SEL1 <select name="SEL1"> <option value="1">Option 1</option> <option value="2">Option 2</option> <option value="3">Option 3</option> </select> //potom mám druhý objekt select s názvem SEL2 <select name="SEL2"> <option value=""></option> </select> Potřebuji, aby se mi při kliknutí na objekt select s názvem SEL2 otevřela nabídka objektu select s názvem SEL1. Děkuji moc za radu. |
||
Kajman_ Profil * |
#5 · Zasláno: 30. 9. 2011, 09:26:37
JACK:
Pokud tam nebudou optgroup, tak to možná půjde takto nějak function klonujSelect(vzor,cil) { cil.length=0;//smaze vse v cili for (var i=0; i<vzor.options.length; i++) { var opt=vzor.options[i]; cil.options[i]=new Option(opt.text, opt.value, opt.defaultSelected, opt.selected); } } |
||
JACK Profil * |
#6 · Zasláno: 30. 9. 2011, 09:34:47
Děkuji moc Kajmane. :)
|
||
Časová prodleva: 14 let
|
0