Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
rad Profil * |
mam tento kod
$(document).ready(function() { $("#toogle a").toggle( function () { $('#toogle a').text('>>') }, function () { $("#toogle a").text('<<') } ); }); ktery funguje v poradku co jsem si ale precetl v dokumentaci - http://api.jquery.com/text/ tak bych mel pouzit < pro > mozna to bude v tom toogle ale ja ho tam potrebuji - mezi tim jsou jeste jine funkce ktere se meni pomoci toogle diky za rady Moderátor Joker: Titulek „jquery .text problem“ nevystihuje podstatu dotazu. Příště zkus prosím vymyslet lepší.
Tvůj projev je špatně srozumitelný, piš prosím s diakritikou. |
||
panther Profil |
#2 · Zasláno: 25. 9. 2011, 09:17:49
rad:
„jquery .text problem“ vs. „mam tento kod, ktery funguje v poradku“ - takže jak? „tak bych mel pouzit < pro >“ pro většítko je entita > , < je menšítko. Toto se ale nevztahuje k JS, ale ke generovanému HTML, kde by ostré závorky měly být napsané entitami.
|
||
rad Profil * |
#3 · Zasláno: 25. 9. 2011, 09:43:01
Jo to vim bohuzel jquery pomoci .text(textString) generuje < a ne > - to neni takovy problem - jen mi to hazi hlasky pri validaci.
|
||
panther Profil |
#4 · Zasláno: 25. 9. 2011, 10:03:57
rad:
„jen mi to hazi hlasky pri validaci.“ kvůli validitě tohle řešíš? Proč? Bude tvůj web lepší, když bude validní? Nebude. |
||
Časová prodleva: 14 let
|
0