Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
Solidgauleiter Profil |
Zdravím. Neviem ako použiť <br> vo funkcii addrow v javascripte.
Teda viem ako nato no neviem to zostrojiť. Najskôr by mi trebal element br a potom cez appendChild to tam dať. No neviem zostrojiť kód. Treba mi ho vsunúť pred selectovú zložku v javascripte. <script type="text/javascript"> function add_row() { // Sem treba <br> var selectLabel = document.createElement('label'); selectLabel.setAttribute('for', 'vyber'); var select = document.createElement('select'); select.setAttribute('name', 'vyber[]'); select.setAttribute('class', 'styled'); Viete mi s tým pomôcť ? Prvý ktrok by mal byť var element = document.createElement('br') |
||
Chamurappi Profil |
#2 · Zasláno: 10. 10. 2011, 17:46:24
Reaguji na Solidgauleitera:
Hledáš asi metodu insertBefore .
„select.setAttribute('class', 'styled');“ To ti funguje ve všech prohlížečích? Pochybuju. |
||
Solidgauleiter Profil |
#3 · Zasláno: 10. 10. 2011, 18:07:04
No neviem čo to všetko robí..Možno mi to ide len chrome pretože v chrome mi pekne oddelí riadky a dá ich pekne pod seba.. No v mozzile a opere mi to hodí presne pod seba..ani medzera tam nie je a je to kus nakrivo.. Viď
http://garcia.6f.sk/objednavky.html Dá sa to nejako vyriešiť ? Asi to robí to že to je netlačené pod sebou :-) Preto som skúšal cez br.. Ale ak sa to dá aj inak tak prosím pomôžte.. |
||
Časová prodleva: 14 let
|
0