| Autor | Zpráva | ||
|---|---|---|---|
| petrsev Profil |
Ahoj,
mam jeden problem. pro sve formulare,resp. selecty pouzivam skript Niceforms2 (http://www.emblematiq.com/lab/niceforms/?lab/niceforms), který dovede libovolnwe upravovat vzhled formularu. Vzhled se mi podarilo poladit, ale ztratila se mi funcnost. Mam napr form, ktery tridim zaznamy vzestupne a sestupne: <form action="<?echo $_SERVER["REQUEST_URI"]?>" method="post" class="niceform"> <label>Seřadit dle:</label> <select size="1" name="razeni_prodejci" onchange="this.form.submit()"> <option value="name"> Vzestupně </option> <option value="name1"> Sestupně </option> </select> <input type = "hidden" name = "akce4" value = "zmena_razeni_prodejci" /> </form> Autor scriptu uvadi,ze jeho skcript prestane brat v potaz ONCHANGE atributy, ale existuje workaround, ktery popisuje zde: By default, Niceforms overrides the onchange attributes of any drop down options, thus making a classic jump menu unusable. However, there is a quick workaround. Add a custom class name to that particular select element (i.e. class="NFOnChange") so that the script can separate it from all the other regular select elements. Within the option(el, no) function, add the following code: el.lnk._onclick = el.onclick || function () {
if(this.ref.oldClassName == "NFOnChange") {
//insert your code here
}};Instead of the commented line simply insert your own custom javascript that should be executed when that particular option is selected. Tam kde autor uvadi,ze mam zadat svuj kod, jsem udelal nasledujici upravu: - z formu jsem odstranil onchange="this.form.submit()" a do miste //insert your code here jsem umistil "this.form.submit()". - pridal jsem do selectu class="NFOnChange" Bohuzel tato oprava funkcnost neobnovi...mam sice pekny vzheld formulare,ale pokud provedu zmenu razeni,tak se nic nestane....mel by nekdo napad jak dany formular odeslat? jsem v javascriptu novacek, tak budu rad za kazdou radu ci pripominku. dekuji Moderátor Joker: Vkládej prosím kódy mezi značky [>pre] a [>/pre] (stačí kliknout na
). |
||
| YOYO Profil |
#2 · Zasláno: 12. 10. 2011, 03:07:55 · Upravil/a: YOYO
problém bude v tom "this" které se ted vztahuje k něčemu jinému,.. zkus
el.form.submit() this.form.submit() |
||
| YOYO Profil |
#3 · Zasláno: 12. 10. 2011, 03:14:53 · Upravil/a: YOYO
nebo pokud to nepujde, přidej danemu formulaři nějaké id
<form ... id="form1"> a pak to bude document.getElementById("form1").submit() |
||