Autor Zpráva
VeronikaK
Profil *
Ahojte,

používám adminizio.cz do kterého si chci vložit tinyMCE, avšak ve svém navolení, tj. jaké ikonky pro psaní článku tam chci mít. Bohužel formátování není takové jak jsem si představovala.

Ikonky jsou dole a na víc nejsou ve složení, jakou jsem si navolila. Na víc mám na stránce dva textarea a tinymce se použije na ten první a já potřebuji, aby byl použit pouze na ten poslední.

Nevíte co s tím? :(

<script type="text/javascript">
	tinyMCE.init({
		mode : "textareas",
		theme : "simple",

theme_advanced_buttons1 : "bold,italic,underline,strikethrough,|,justifyleft,justifycenter,justifyright,justifyfull,|,fontsizeselect",
		theme_advanced_buttons2 : "cut,copy,paste,pastetext,pasteword,|,link,unlink,anchor,image,cleanup,code,|,forecolor,backcolor",
    theme_advanced_toolbar_location : "top",
    theme_advanced_toolbar_align : "left",
    theme_advanced_statusbar_location : "bottom",
    theme_advanced_resizing : true

});
</script>

Screen z administrace:
bukaJ
1) Musíš se přepnout do rozšířeného vzhledu pomocí theme:advanced, pak bude akceptovat vlastní nastavení tlačítek.
2) Na které textarey se MCE "posadí", určuje paramert mode. Nyní je nastaven na textareas, ale nastavením na exacts bude možné vyjmenovat ID textarey, která se má konvertovat do TinyMCE.

Zde je zvláštní, že se přeměnila pouze jedna textarea, protože nastavení by mělo přeměnit všechny. Doporučuji podívat se na jejich definici - tipuji, že mají stejné ID a tím dochází k jejich kolizi.

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit

Neumíte-li správně určit příčinu chyby, vkládejte odkazy na živé ukázky.
Užíváte-li nějakou cizí knihovnu, ukažte odpovídajícím, kde jste ji vzali.

Užitečné odkazy:

Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0