Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
JACK Profil * |
#1 · Zasláno: 24. 10. 2011, 10:08:25
Dobrý den. Prosím Vás, potřebuji poradit.
Níže je fungující kód. Pokud zaškrtnu CHECKBOX a do vedlejšího TEXT pole napíšu poznámku, otevře se mi po stlačení tlačítka "Odeslat dotaz" odesílací formulář mého emailu s poznámkou z TEXT pole v obsahu zprávy. Problém je v tom, že ve chvíli kdy stisknu tlačítko "Odeslat dotaz" smaže se mi na stránce zaškrtnutí CHECKBOXu a obsah vedlejšího TEXTového pole. Co musím udělat, aby tam zůstalo zaškrtnutí CHECKBOXu a obsah TEXTového pole. Děkuji moc za radu. <html><head> <title></title> <script type="text/javascript"> function myfunction(form){ if (eval("document.realtime.NEW01FIELD01.checked") == true) { location="mailto:můj-email?subject=Předmět zprávy.&body=Tato zpráva říká,"+encodeURIComponent('\n')+"že:"+document.realtime.SENDACT01OLD01.value; } } </script> </head><body> <FORM ACTION="#" NAME=realtime> <BR> <input type="submit" onClick="myfunction(this)"> <BR><BR> <INPUT TYPE="CHECKBOX" NAME="NEW01FIELD01"> <INPUT TYPE=TEXT ID="ACT01NEWTEXT01" NAME="SENDACT01OLD01" VALUE="" STYLE="WIDTH: 226PX" STYLE="TEXT-ALIGN:LEFT"><BR> </form> </body></html> |
||
Darker Profil |
#2 · Zasláno: 24. 10. 2011, 11:51:39
Stránbka se obnoví, proto obsah zmizel. Musíš data ukládat do cookies nebo si je posílat přes request. Nebo zabránit odeslání formuláře.
Já jsem tvůj kód upravil takto: <html> <head> <title> </title> <script type="text/javascript"> function myfunction(form){ if (form.NEW01FIELD01.checked == true) { location="mailto:můj-email?subject=Předmět zprávy.&body=Tato zpráva říká,"+encodeURIComponent('\n')+"že:"+form.SENDACT01OLD01.value; } } </script> </head> <body> <FORM ACTION="#" NAME=realtime ONSUBMIT="myfunction(this);return false;"> <BR> <input type="submit"> <BR> <INPUT TYPE="CHECKBOX" NAME="NEW01FIELD01"> <INPUT TYPE=TEXT ID="ACT01NEWTEXT01" NAME="SENDACT01OLD01" VALUE="" STYLE="WIDTH: 226PX" STYLE="TEXT-ALIGN:LEFT"> <BR> </form> </body> </html> Nechápu, proč jsi dělal toto: eval("document.realtime.NEW01FIELD01.checked") == true /*NAMÍSTO:*/ form.NEW01FIELD01.checked == true Všimni si také, že jsem volání přesunul z tlačítka do formuláře. Tlačítko submit způsobí odeslání formuláře - to vyvolá událost onSubmit, která se pomoicí return false zruší. |
||
JACK Profil * |
#3 · Zasláno: 24. 10. 2011, 12:39:35
Děkuji moc Darkere. :)
|
||
Časová prodleva: 14 let
|
0