| Autor | Zpráva | ||
|---|---|---|---|
| Jan Wewan Profil |
Mám script na otevírání v novém okně:
<SCRIPT type="text/javascript">
<!--
function openJSLWindow_01(url, jmeno, w, h) {
iMyWidth = (window.screen.width / 2) - ((w / 2) + 14); iMyHeight = (window.screen.height / 2) - ((h / 2) + 50);
Okno = window.open(url, jmeno, "width=" + w + ", height=" + h + ", left=" + iMyWidth + ", top=" + iMyHeight + ", screenX=" + iMyWidth + ", screenY=" + iMyHeight + ", resizable=yes, scrollbars=yes ,menubar=no ,toolbar=no, directories=no, status=no");
Okno.focus();
}
// -->
</script>Otevírám to : <p><a href="javascript: openJSLWindow_01('s_okna/divadlo.html', '', 1000, 700);">Odkaz</a></p><p class="tlac01><a onclick="openJSLWindow_01('s_okna/divadlo.html',1000,700);">Odkaz</a></p>Chtěl bych aby v hlavičce byl můj libovolný text, tak jsem tam chtěl přidat do předposledního řádku toto: Okno.document.write("<html><head><title>Libovolný text</title></head>");Jenže to nefunguje, okno se otevře i s tím textem v hlavičce, ale pak se obsah ztratí nejde scrollbar, nejde měnit velikost atd., něco je špatně. Prosím o radu, jak by to mělo být správně. Děkuji. Moderátor Chamurappi: Vkládej prosím kódy mezi značky [>pre] a [>/pre] (stačí kliknout na
). |
||
| _es Profil |
#2 · Zasláno: 2. 11. 2011, 15:24:52
|
||
| Jan Wewan Profil |
#3 · Zasláno: 2. 11. 2011, 18:27:18
_es:
Díky změnil jsem Okno.document.write.... na Okno.document.title = "Libovolný text !"; a funguje jak má. Díky moc. |
||
|
Časová prodleva: 14 let
|
|||
0
).