Autor Zpráva
Jan Wewan
Mám script na otevírání v novém okně:

<SCRIPT type="text/javascript">
<!--
function openJSLWindow_01(url, jmeno, w, h) {
    iMyWidth = (window.screen.width / 2) - ((w / 2) + 14); iMyHeight = (window.screen.height / 2) - ((h / 2) + 50);
    Okno = window.open(url, jmeno, "width=" + w + ", height=" + h + ", left=" + iMyWidth + ", top=" + iMyHeight + ", screenX=" + iMyWidth + ", screenY=" + iMyHeight + ", resizable=yes, scrollbars=yes ,menubar=no ,toolbar=no, directories=no, status=no");
    Okno.focus();
}
// -->
</script>

Otevírám to :
<p><a href="javascript: openJSLWindow_01('s_okna/divadlo.html', '', 1000, 700);">Odkaz</a></p>
nebo
<p class="tlac01><a onclick="openJSLWindow_01('s_okna/divadlo.html',1000,700);">Odkaz</a></p>

Chtěl bych aby v hlavičce byl můj libovolný text, tak jsem tam chtěl přidat do předposledního řádku toto:

Okno.document.write("<html><head><title>Libovolný text</title></head>");

Jenže to nefunguje, okno se otevře i s tím textem v hlavičce, ale pak se obsah ztratí nejde scrollbar, nejde měnit velikost atd., něco je špatně.

Prosím o radu, jak by to mělo být správně. Děkuji.

Moderátor Chamurappi: Vkládej prosím kódy mezi značky [pre] a [/pre] (stačí kliknout na ).
_es
Časté potíže, zajímavosti a poučné debaty » Psaní metodou document.write po načtení stránky maže stránku
Jan Wewan
_es:
Díky změnil jsem Okno.document.write.... na Okno.document.title = "Libovolný text !"; a funguje jak má. Díky moc.

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit

Neumíte-li správně určit příčinu chyby, vkládejte odkazy na živé ukázky.
Užíváte-li nějakou cizí knihovnu, ukažte odpovídajícím, kde jste ji vzali.

Užitečné odkazy:

Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0