Autor Zpráva
Klimesh
Profil *
Ahoj virtuální pomocníci,
chtěl bych poprosit o radu v hledání kolizních funkcí JavaScriptu. Můj problém tkví v tom, že dělám nástavbu na jednu stránku, že po kliknutí na tlačítko u textarei se otevře nový div (uprostřed stránky s blockUI) s absolutní pozicí a v něm se otevře HTML editor pro editaci. V FF, Chrome a spol vše funguje parádně. Ale v IE se v HTML modu editoru všechno strašně trhá a je pomalé, podle mě jde o kolizy mezi skripty editoru a skripty co běžej na pozadí stránky ( protože když to otevřu do samostatného okna tak je to ok). Chtěl bych poradit nějakej prográmek, který by dokázal ukázat nějak vytížení funkcí JS, která je ta problematická ? Totiž na pozadí toho běží opravdu hodně a kontrolovat to nějak ručně nepřipadá v úvahu.

Díky moc předem za všechn rady.

Petr Klimeš
Darker
Klimesh:
Ahoj virtuální pomocníci
Já jsem reálná osoba, tak bacha na to :P

ukázat nějak vytížení funkcí JS, která je ta problematická
Firebug to umí, jenže ten je pro firefox a tam problém nemáš. Být tebou zkusím omezit skripty na pozadí v každém případě a pak - no všichni víme, co je IE zač.
Klimesh
Profil *
Darker:
Já jsem reálná osoba, tak bacha na to :P
Tak to pardon ;-).

no všichni víme, co je IE zač.
No právě.

Jako možnost je vždycky umazávat kus skriptů co běžej na pozadí a jakmile to pojede tak to filtrovat zpět až se to zase po... a rekurzivně tak na zmenšené části kódu zjisti kde je problém, ale teda to bude až krajní případ :-)
Chamurappi
Reaguji na Klimesha:
V novějších Explorerech je docela kvalitní profiler.

podle mě jde o kolizy mezi skripty editoru a skripty co běžej na pozadí stránky
Nikdo jiný to nemá šanci posoudit, nedodal jsi ukázku.
Častá brzda při vykreslování bývají také příliš malé opakující se obrázky na pozadích.

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit

Neumíte-li správně určit příčinu chyby, vkládejte odkazy na živé ukázky.
Užíváte-li nějakou cizí knihovnu, ukažte odpovídajícím, kde jste ji vzali.

Užitečné odkazy:

Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0