Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
mou Profil * |
#1 · Zasláno: 8. 11. 2011, 21:04:19
Narážím na problém s modálními okny.
Pokud zabuduji na web jakýkoliv modul pro modální okno (např. jednoduchý thickbox), funguje ok. <script type="text/javascript" src="js/jquery-1.6.2.min.js"></script> <script type="text/javascript" src="js/thickbox.js"></script> <link rel="stylesheet" href="css/thickbox.css" type="text/css" media="screen" /> <A HREF="externi-soubor.html" class="thickbox">zobraz skript v modalnim okne</A> Pokud však na stránce zobrazím odkaz pomocí ajaxe, už modální okno nefunguje. Zkoušel jsem více způsobů, více modulů pro modální okno, ale pokud odkaz zobrazím jakkoliv přes javascript, modal nefunguje. Nevíte si někdo rady, nemáte zkušenosti? díky |
||
_es Profil |
#2 · Zasláno: 8. 11. 2011, 21:40:45 · Upravil/a: _es
mou:
Ten thickbox nastaví po načítaní stránky odkazy tak, aby sa otvárali cez neho, teda neskôr pridané odkazy už samozrejme nenastaví a treba to nastaviť inak. Čo som nazrel do kódu, tak najjednoduchšie asi bude po pridaní odkazu spustiť kód: tb_init(x) , kde x je nejaká hodnota, ktorú jQuery spracuje ako ten pridaný odkaz. U iných skriptov na tento účel bude postup odlišný.
|
||
mou Profil * |
#3 · Zasláno: 9. 11. 2011, 08:14:41
Děkuju za postrčení, už to vidím. :)
|
||
Časová prodleva: 14 dní
|
|||
Petr-K Profil * |
#4 · Zasláno: 23. 11. 2011, 12:25:09
mou:
Zdravím, mou, nemáš prosím někde živou ukázku jak jsi tvůj problém vyřešil? Já bohužel již od včerejška tápu. Zkoušel jsem uz i z nouze kód pro vyvolání modálního okna FancyBox vypisovat také ajaxem, ale nic. Díky P. |
||
Časová prodleva: 14 let
|
0