Autor Zpráva
Milan Adámek
Najednou mi přestal fungovat javascript v IE 8, ale třeba v chromu pořád funguje (čili není to chyba v kódu).
Nefuguje ani ze stránek na Internetu, ani z těch spuštěných lokálně, a to komplet všechny funkce a volání.
Pak mě napadlo, pustit stránku v MS Visual studiu a tam to běhá.

Nějak předtím jsem instaloval Microsoft Visual C++ 2010 Express, ale nedokážu říct, jestli to souvisí.
Active scripting mám samozřejmě Enabled.
V eventlogu není nic použitelného.

Díky za jakýkoli nápad!
beny
Radek9
Milan Adámek:
A ukážeš nám ten script, nebo si ho máme vyvěštit? Jinak, bylo by také dobré připsat, co vypisuje chybová konzole.
Milan Adámek
Radek9: Věštit netřeba, nefunguje žádnej skript. Zkoušel jsem asi patery stránky. Navíc včera fungovaly. Všechny. Navíc v jiných prohlížečích fungujou. Čili ještě jednou můj závěr: Kódem to není. Je to systémová záležitost.
Davex
Není JavaScript vypnutý v nástrojích pro vývojáře: F12 - Disable - Script?
Radek9
Milan Adámek:
Takže nefungují ani normální servery? Nebo pouze třeba soubory v PC? Pokud druhá možnost, tak s tím má IE často problémy (píše to většinou nějakou hlášku o ActiveX prvcích). Pokud první, tak leda, že je JS zakázán.
Milan Adámek
Radek9:
Jo promiň, napsal jsem to blbě, ze serveů fungují, jen lokálně ne. V nástrojích pro vývojáře je script enabled. Nejhorší je, že nevyhodí žádnou hlášku, žádnou chybu dole ve status lině, takovej ten žlutej trojúhelníček s vykřičníkem, jen prostě nespustí funkce skriptu...
Radek9
Milan Adámek:
No, mně se vždy dole zobrazí takové textové okénko a je tam tlačíko „Povolit blokovaný obsah“. Tím povolím spuštění scriptů. Zkuste si kdyžtak pohrát v Možnostech internetu se zabezpečením (pravděpodobně intranetu).
Davex
Milan Adámek:
Pokud se nespouští skripty jen z lokálních souborů, tak se musí povolit spouštění aktivního obsahu z Tohoto počítače.
Milan Adámek
To všechno je nastavené a nepomáhá. Bojím se, že jsem něco nakopnul tou instalací 2010 express a bude nutná přeinstalace. Ještě to vezmu zítra do práce, víc hlav, víc rozumu... Zatím díky všem za snahu pomoct.
M.A.

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit

Neumíte-li správně určit příčinu chyby, vkládejte odkazy na živé ukázky.
Užíváte-li nějakou cizí knihovnu, ukažte odpovídajícím, kde jste ji vzali.

Užitečné odkazy:

Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0