| Autor | Zpráva | ||
|---|---|---|---|
| Milan Adámek Profil |
#1 · Zasláno: 4. 12. 2011, 20:13:17
Najednou mi přestal fungovat javascript v IE 8, ale třeba v chromu pořád funguje (čili není to chyba v kódu).
Nefuguje ani ze stránek na Internetu, ani z těch spuštěných lokálně, a to komplet všechny funkce a volání. Pak mě napadlo, pustit stránku v MS Visual studiu a tam to běhá. Nějak předtím jsem instaloval Microsoft Visual C++ 2010 Express, ale nedokážu říct, jestli to souvisí. Active scripting mám samozřejmě Enabled. V eventlogu není nic použitelného. Díky za jakýkoli nápad! beny |
||
| Radek9 Profil |
#2 · Zasláno: 4. 12. 2011, 20:43:19
Milan Adámek:
A ukážeš nám ten script, nebo si ho máme vyvěštit? Jinak, bylo by také dobré připsat, co vypisuje chybová konzole. |
||
| Milan Adámek Profil |
#3 · Zasláno: 4. 12. 2011, 21:12:31
Radek9: Věštit netřeba, nefunguje žádnej skript. Zkoušel jsem asi patery stránky. Navíc včera fungovaly. Všechny. Navíc v jiných prohlížečích fungujou. Čili ještě jednou můj závěr: Kódem to není. Je to systémová záležitost.
|
||
| Davex Profil |
#4 · Zasláno: 4. 12. 2011, 21:47:05
Není JavaScript vypnutý v nástrojích pro vývojáře: F12 - Disable - Script?
|
||
| Radek9 Profil |
#5 · Zasláno: 4. 12. 2011, 21:57:14
Milan Adámek:
Takže nefungují ani normální servery? Nebo pouze třeba soubory v PC? Pokud druhá možnost, tak s tím má IE často problémy (píše to většinou nějakou hlášku o ActiveX prvcích). Pokud první, tak leda, že je JS zakázán. |
||
| Milan Adámek Profil |
#6 · Zasláno: 4. 12. 2011, 22:26:41
Radek9:
Jo promiň, napsal jsem to blbě, ze serveů fungují, jen lokálně ne. V nástrojích pro vývojáře je script enabled. Nejhorší je, že nevyhodí žádnou hlášku, žádnou chybu dole ve status lině, takovej ten žlutej trojúhelníček s vykřičníkem, jen prostě nespustí funkce skriptu... |
||
| Radek9 Profil |
#7 · Zasláno: 4. 12. 2011, 22:41:46
Milan Adámek:
No, mně se vždy dole zobrazí takové textové okénko a je tam tlačíko „Povolit blokovaný obsah“. Tím povolím spuštění scriptů. Zkuste si kdyžtak pohrát v Možnostech internetu se zabezpečením (pravděpodobně intranetu). |
||
| Davex Profil |
#8 · Zasláno: 4. 12. 2011, 22:55:38
Milan Adámek:
Pokud se nespouští skripty jen z lokálních souborů, tak se musí povolit spouštění aktivního obsahu z Tohoto počítače. |
||
| Milan Adámek Profil |
#9 · Zasláno: 4. 12. 2011, 23:50:33
To všechno je nastavené a nepomáhá. Bojím se, že jsem něco nakopnul tou instalací 2010 express a bude nutná přeinstalace. Ještě to vezmu zítra do práce, víc hlav, víc rozumu... Zatím díky všem za snahu pomoct.
M.A. |
||
|
Časová prodleva: 15 let
|
|||
0