Autor Zpráva
matak
těžko tohle zařadit dal bych to do práce a zakázek, ale tu obvykle nečte nikdo na takové drobnosti, je to maličkost potřebuji dokončit jen tento skript

http://dev1.romanmatena.cz/index.html

1. na základě formu se vytváří ty boxy s obrázkem,
2. potřebujeme dovolit přesouvat obrázek, to funguje, uvnitř černého boxu, nesmí vyjet úplně ven z boxu, resp. jde o to abychom ho neztratili, takže alespoň jeden roh musí zůstat v boxu
3. potřebujeme umožnit resize obrázku uvnitř boxu, opět nesmíme ztratit obrázek a musí alespoň část zůstat v boxu, resize by měl být možný chycením za jakýkoli roh, chceme resize aspectRatio ! tedy bez deformace
4. uvnitř červeného ohraničení musí fungovat přesunování i resize
5. výsledkem musí být vyplněné inputy s coordinaty jak má být obrázek oříznut pomocí červeného boxu uvnitř, tedy podklad pro php, naším cílem je dosáhnout toho červeného výřezu, chceme uživatele donutit, aby vybral nejefektivnějšího umístění obrázku uvnitř červeného boxu, za pomocí draggable a resizeable

pokud to chcete brát jako zakázku (což vítám) prosím info@romanmatena.cz, pokud někdo chcete poradit, pak budu také vděčný, děkuji
Petr Ká
Ahoj

toto jsem nedávno také řešil... Pomohl mi tutorial ZDE...

- Omezení pouze na nadřazený element se řeší parametrem "containment" (u draggable)
- Omezení deformace se řeší parametrem "aspectRatio" (u resizeable)
- Výstup pozic a velikosti je také jednoduchý... Draggable i Resizeable mají eventy (např "start" , "stop" apod.)
matak
ale jo to já vím, ale už jsem z toho neštastny, když chainuju draggable a resizable tak to přestane úplně fungovat¨,
aspectratio mám i v popisu, já to znám, jen mi to nefunguje :)
start, stop ano znám, jen mi to nefunguje,

nechceš se na to podívat? pošli mi do mailu cenu :) příklad je více než výmluvný kód je připravený, to vypadá že do hodiny to 100% máš napsané?
Petr Ká
A co ti píše konzole? Když to nefunguje, bude tam nějaká chybička :)
matak
pojd se na to podívat :) nepíše to nic jen se to přestane draggovat
matak
takže máme koně, uzavřeno, děkuji

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit

Neumíte-li správně určit příčinu chyby, vkládejte odkazy na živé ukázky.
Užíváte-li nějakou cizí knihovnu, ukažte odpovídajícím, kde jste ji vzali.

Užitečné odkazy:

Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0