| Autor | Zpráva | ||
|---|---|---|---|
| djkmito Profil |
#1 · Zasláno: 15. 12. 2011, 10:46:27
Nevedel som či to hodiť pod javascript alebo php diskusiu tak hádam som to zaradil správne.
Mam takýto problém: na stránke mám zoznam a každý riadok má svoju pomocnú premennú ktorú chcem nejakým spôsobom odovzdať formuláru, ktorý sa spúšťa vo fancyboxe. Obsah formuláru sa potom odošle spolu s premennou na php stránku kde sa s týmito premennými bude ďalej pracovať. Chcel by som niečo také, že premenná by sa pomocou javascriptu po kliknutí odovzdala formuláru a odtiaľ by sa napr. pomocou get poslala ďalej, no neviem či sa niečo také dá, lebo nikde som niečo podobné nenašiel. Ďakujem za odpovede príp. iné návrhy na riešenie ;) |
||
| Camo Profil |
#2 · Zasláno: 15. 12. 2011, 21:09:15
No musíš to tomu formuláru nejako predať. Asi by to šlo cez id toho lementu na ktorý sa kliklo, ale samozrejme že to id musíš následne spracovať a asi najlepšie zmeniť action toho formuláru(teda pridať tú premennú k adrese.
|
||
| djkmito Profil |
#3 · Zasláno: 15. 12. 2011, 22:30:39 · Upravil/a: djkmito
No áno, cez id by to nejako šlo, to napadlo aj mňa lenže neviem vôbec ako na to, ako to tomu formuláru predať, pretože ja mám jeden odkaz a naň keď kliknem tak sa mi otvorí ten formulár v tom fancyboxe, čiže v okne cez javascript a ja potrebujem tú premennú z id nejako dostať do action toho formuláru
|
||
| Camo Profil |
#4 · Zasláno: 17. 12. 2011, 15:36:19
No veď to urobíš tiež cez JS. Formulár má vlastnosť action a s tou si môžeš robiť čo chceš, tak do toho:)
|
||
| djkmito Profil |
#5 · Zasláno: 18. 12. 2011, 23:25:08 · Upravil/a: djkmito
no hej, formulár má vlastnosť action, ale ako po kliknutí na link túto vlastnosť ovplyvniť?
presne.. to je správna otázka, dobre vravím že google vie všetko len sa treba vedieť opýtať. Dnes sa mi už nechce, ale zajtra sa na to mrknem, lebo pár vecí som o tom našiel |
||
|
Časová prodleva: 14 let
|
|||
0