Autor Zpráva
dospisil
Profil *
Dobrý den,
poraďte prosím.
Začínám s elektronickým šopem, na jehož úvodní straně mám js obrázkovou reklamní prezentaci. Každý obrázek se v určitém intervalu rozpadá do malých polí a pod ním se objevuje další. Na způsob "rozpadu/změny" jsou použity effect: random/swirl/rain nebo straight. Zpočátku se mi tolíbilo, ale postupem času mě to začíná jít na nervy, chtěl bych to zaměnit za efekt, který umožní, že celý obrázek (celkově, bez rozpadu na pole) přejde do následujícího obrázku (postupným vyblednutím prvního a nabytím rysů dalšího obrázku) (doufám, že jsem to popsal srozumitelně).
Nevěděli byste, prosím, někdo, jak to specifikovat?
Děkuji
Tonda
yFang
dospisil:
Podle popisu soudím, že je použit nějaký hotový skript. Bylo by tedy dobré říct, o co jde, případně rovnou odkázat na ten e-shop.
Jinak v tom nastevení není třeba nějaký efekt, který je jenom jednoduchý přechod?
dospisil
Profil *
Podivejte se na www.dospisil.com, prosim. Je to hned ta první strana. Já právě v javaskriptu nejsem vůbec kovaný, takže si jen myslím, že ten přechod by mohl být "effect". Ale, opravdu nevím.
Taky, těžko se to vysvětluje, že? Moje představa je zhruba taková: podívejte se prosím, na www.smow.de. Mění se mu tam obrázky jeden za druhým, ten přechod tam má celkem rychlý. Představuji si to zhruba tak nějak. Myslíte, že se to neovládá tím "effectem"?
Ještě pro vytvoření lepší formy, tady je kód:
Děkuji.
<!-- header slider -->
<script type="text/javascript">
$(document).ready(function() {
$('#coin-slider').coinslider({
width: 950,
navigation: false,
delay: 5000, // delay between images in ms
height: 481, // height of slider panel
spw: 7, // squares per width
sph: 5, // squares per height
sDelay: 30, // delay beetwen squares in ms
opacity: 0.7, // opacity of title and navigation
titleSpeed: 500, // speed of title appereance in ms
effect: '', // random, swirl, rain, straight
navigation: true, // prev next and buttons
links : true, // show images as links
hoverPause: true // pause on hover
});
});
</script><!-- header slider -->
<div class="js">
<div class="img_slider"></div>
<div id="coin-slider">
<?php if ($banner = tep_banner_exists('dynamic', 'banner2')) { echo tep_display_banner('static', $banner); }?>
<?php if ($banner = tep_banner_exists('dynamic', 'banner3')) { echo tep_display_banner('static', $banner); }?>
<?php if ($banner = tep_banner_exists('dynamic', 'banner4')) { echo tep_display_banner('static', $banner); }?>
<?php if ($banner = tep_banner_exists('dynamic', 'banner5')) { echo tep_display_banner('static', $banner); }?>
<?php if ($banner = tep_banner_exists('dynamic', 'banner6')) { echo tep_display_banner('static', $banner); }?>
</div>
</div>

Tak uz jsem to jaksi vyresil. Zmenil jsem nastaveni spw a sph na 1. Ted to vypada normalne.

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit

Neumíte-li správně určit příčinu chyby, vkládejte odkazy na živé ukázky.
Užíváte-li nějakou cizí knihovnu, ukažte odpovídajícím, kde jste ji vzali.

Užitečné odkazy:

Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0