Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
final Profil * |
#1 · Zasláno: 4. 1. 2012, 15:48:55
ahojte..,
$("#klik").click(function () { $.ajax({ url: "subor.php", type: "POST", data: "a="+a+"&b="+b, success: function (kolko) { alert (kolko); } }); }); $("#b").click(function () { alert (kolko); }); ono to stráca platnosť?alebo to funguje len v tej funkcii?keby to chcem dostať tak aby mi to vypísalo aj hentam po kliknutí ako to spraviť? ďakujem |
||
Medvídek Profil |
#2 · Zasláno: 4. 1. 2012, 15:56:51
final:
Protože v tu chvíli je kolko = undefinned. |
||
final Profil * |
#3 · Zasláno: 4. 1. 2012, 17:25:14
Po kliknuti na div klik mi alertne tu premennu takže byť prázdna nemôže
|
||
Medvídek Profil |
#4 · Zasláno: 4. 1. 2012, 17:34:59
final:
A co ti vypíše alert při kliku na #b? Koukl ses do konzole? Proměnná kolko z první funkce není globální, čili se s tou proměnnou dá pracovat pouze v rámci té funkce. |
||
final Profil * |
#5 · Zasláno: 4. 1. 2012, 17:47:20
Pri kliku na #b mi nevypise nič,a ako tu premennu kolko dam na globalnu?alebo ako to dať do php premennej?
|
||
Medvídek Profil |
#6 · Zasláno: 4. 1. 2012, 18:03:28 · Upravil/a: Medvídek
final:
„alebo ako to dať do php premennej“ Tak tu hodnotu ti snad vraci PHP skript ne? Tak si ji mužeš rovnou uložit třeba do SESSION. O co se vlastně snažíš? |
||
final Profil * |
#7 · Zasláno: 4. 1. 2012, 18:18:05
aha jj cez session by som to mohol spraviť
|
||
final Profil * |
#8 · Zasláno: 6. 1. 2012, 14:12:55
obraciam sa znova k tomuto cez sesion to nespravím pretože:
$("#klik").click(function () { $.ajax({ url: "subor.php", type: "POST", data: "a="+a+"&b="+b, success: function (kolko) { <?php $cas=$_SESSION['cas']; ?> } }); }); subor.php $_SESSION['cas'] = 1000; ďakujem za pomoc |
||
Časová prodleva: 3 dny
|
|||
joe Profil |
#9 · Zasláno: 9. 1. 2012, 13:14:56
Pravděpodobně chceš něco takového, ne?
var globalKolko; $("#klik").click(function () { $.ajax({ url: "subor.php", type: "POST", data: "a="+a+"&b="+b, success: function (kolko) { alert (kolko); globalKolko = kolko; } }); }); $("#b").click(function () { if(typeof globalKolko == "undefined") { alert("AJAX jeste neprobehl"); } else { alert (globalKolko); } }); Jde o to, že v té success funkci máš nějaký parametr (kolko) a to rozhodně není globální proměnná. Takže pokud se k ní chceš dostat v jiné funkci, musíš si ji někam uložit. |
||
Časová prodleva: 14 let
|
0