Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
SeparateSK Profil |
#1 · Zasláno: 4. 1. 2012, 20:09:54
Dobry den, rad by som vedel, ci sa v JS da zistit , z kadial uzivatel prisiel na moju stranku
Skusal som rozne hluposti ako alert(history.back().value); ale nic (nechapem naco je objekt history ,mohol by byt na viac veci ako len history.back() history.forward() a history.go(0)) |
||
Sir Tom Profil |
#2 · Zasláno: 4. 1. 2012, 21:55:18
SeparateSK
Také dobrý den, no ono v podstatě by se pak jednalo o narušování soukromí - co je komu do toho, že jsem před návštěvou stránek sledoval stránky např. s vulgárním obsahem? |
||
_es Profil |
#3 · Zasláno: 4. 1. 2012, 22:05:23
SeparateSK:
„z kadial uzivatel prisiel na moju stranku“ Ak na ňu prišiel kliknutím na odkaz smerujúci na tvoju stránku, tak to zistíš z vlastnosti document.referrer |
||
SeparateSK Profil |
#4 · Zasláno: 4. 1. 2012, 22:19:16
No dakujem _es ,pomohlo ale ja zaroven potrebujem vediet ,kde bol pred tym.
Lebo sa mi to zda nejake cudne. Nastavil som si aby mi cez google analytics robilo statistiky. A pozeral som, ze z kadial prisli uzivatelia a boli to rozne youtube videa . Skusal som aj ine ako google analytics a tie iste vysledky. Tak sa to asi nejak cez JS predsa da :) A na tych videach sa nikde nenachadzal odkaz na moju stranku |
||
_es Profil |
#5 · Zasláno: 4. 1. 2012, 22:39:49
SeparateSK:
„ale ja zaroven potrebujem vediet ,kde bol pred tym.“ No ale to si zväčša užívatelia prehliadačov neželajú a tak to prehliadače schválne neumožňujú/zakazujú. „nechapem naco je objekt history ,mohol by byt na viac veci ako len history.back() history.forward() a history.go(0)“ Pôvodne aj na viac vecí bol a určite prídeš aj sám na to, prečo sa to užívateľom prehliadačov nepáčilo a teda už „na viac vecí“ nie je. |
||
Časová prodleva: 11 let
|
0