Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
Hologos Profil |
#1 · Zasláno: 14. 1. 2012, 21:40:01
Zdravím,
mám stránku a tu nechávám načítat do iframu různým kamarádům. Potřeboval bych nějak zjistit, z jaké stránky prohlíží uživatel moji stránku skrze iframe, abych když udělá akci, abych věděl, odkud to bylo. Příklad: Na www.pepa.cz se iframe s moji stránkou www.mojestranka.cz. Na www.pepa.cz je uživatel Karel a ten do iframu (kde je ta má stránka) zadá do inputu číslo 5 a klikne na submit. Já bych potřeboval nějak vědět (buď PHP nebo JS), že ten můj iframe se mu zobrazit právě na www.pepa.cz a uložil si to spolu s tou pětkou. Snad to je srozumitelné. |
||
Yuhů Profil |
#2 · Zasláno: 15. 1. 2012, 21:56:36
bude potřeba vkládat stránku do iframe s parametrem, který bude identifikovat zobrazující stránku (například stanka). Tedy
<iframe src="obsah-ramu.php?stranka=pepa"></iframe> Skript, který bude zobrazovat obsah stránky v iframe, si parametr stranka musí zpropagovat na skryté pole (input type="hidden") a odeslat ho s odpovědí. Pokud není možné na různé stránky vkládat různý src iframu, bude potřeba hádat idenfikaci stránky z refereru, což je ale nespolehlivé. |
||
Časová prodleva: 13 let
|
0