Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
maru1maru Profil * |
#1 · Zasláno: 27. 1. 2012, 20:28:06
Ahoj. Chtěla jsem vytvořit php stránku, do které by se načítaly jednotlivé- hlavička, patička, menu a text jednotlivých stránek. V hlavičce jsem chtěla udělat měnící se obrázky- fotky, což se pomocí xfade2.js povedlo v html stránce a i přes include do oné php stránky. Pak jsem v jiné html vytvořila vodorovné rozbalovací menu přes jiný javascript - hoverIntent . Jenže při načtení doma do Mozilly funguje jen druhý js a první ne- rozloží to obrázky pod sebe, místo aby se měnily. Pokud totéž dám na server hostingu, nefunguje ani jeden js a u druhého ani css....přitom vše je pořád ve stejných souborech, složkách.... Pokud v oné php stránce vynechám jednu z těch html stránek, druhá funguje bez problémů - na místním PC v Mozille, na serveru nefunguje ani jedna - opět zobrazeno v Mozille. Mohl by mi někdo poradit, jak to dát dohromady?
|
||
Ulikar Profil * |
#2 · Zasláno: 27. 1. 2012, 21:07:57
Používáte Relativní nebo Absolutní cestu?
t.j. C:/Users/Já/Plocha/xfade.js nebo xfade.js |
||
maru1maru Profil * |
#3 · Zasláno: 27. 1. 2012, 22:35:46
/složka/soubor.....
|
||
Časová prodleva: 3 dny
|
|||
peta Profil |
#4 · Zasláno: 30. 1. 2012, 14:20:34
Odkaz na stranky? Tam budou videt pouzite cesty.
C:/Users/Já/Plocha/xfade.js /složka/soubor..... http://server.cz/stranky/složka/soubor..... / - Je home dir. Ten na serveru muzu byt jiny nez na localhost doma a nastavuje ho admin serveru. |
||
maru1maru Profil * |
#5 · Zasláno: 1. 2. 2012, 10:11:12
No jenže jde spíš o to, že dokud jsem přes include vkládala jen jeden html soubor s jedním javascriptem, fungovalo to - ten jeden- i na serveru, jak se přidal druhý, tak ne. A to u prvního zůstaly cesty stejné. Používám cestu ne úplnou, protože se bojím, že jí nezadám správně celou a právě proto, že bych jí musela na serveru psát nějak jinak než doma...doma mám web pod /var/www/....a ani tady vlastně nevím, co se píše před var...jestli root nebo nic...nemám C:
|
||
Časová prodleva: 13 let
|
0