Autor Zpráva
Lorem
Profil *
Dobrý den,
měla bych prosbičku. Pro zobrazení a skrytí divu používám tento script :
function schovzobraz() {
var div = document.getElementById("fise").style.display;
if(div == 'block') {
document.getElementById("fise").style.display="none";
document.getElementById("fise_a").className="search";
} else {
document.getElementById("fise").style.display="block";
document.getElementById("fise_a").className="search_a";
}
}
Vše funguje parádně, jediné, co bych chtěla nějak upravit je to, aby si prohlížeč i při reloadu stránky zapamatoval, jestli má div být zobrazený, nebo skrytý :/ Děkuji za rady :)
Sir Tom
Profil
Lorem:
Také dobrý den,

využijte globální proměnnou cookies, která si bude pamatovat otevřenost, nebo uzavřenost.
Lorem
Profil *
Víceméně ovládám jen PHP, javascript je teprve na programu, mohl by mi prosím někdo pomoct zabudovat to do tohohle scriptu? :)
Děkuji :)
Michel
Profil
Tak použij cookies v php
Lorem
Profil *
Ok, zkusím to nějak dát dohromady :) Děkuji
Chamurappi
Profil
Reaguji na Michela:
Tak použij cookies v php
Jak mu pomůžou, když se rozbalení/zabalení děje u klienta? Místo původního triviálního problému budu muset řešit, jak před informaci serveru.


Reaguji na Lorema:
Viz návod na práci s cookies v JS na QuirksMode.
Ve své funkci máš podmínku, v první větvi maž cookie, v té druhé ji vytvářej. V samotné stránce za elementy, se kterými skript pracuje, pak dej <script> s podmínkou, která zjistí, jestli je cookie vytvořená, a pokud ano, zavolej schovzobraz.


Reaguji na Sira Toma:
využijte globální proměnnou cookies, která si bude pamatovat
Co to?
Sir Tom
Profil
Chamurappi:
Co to?
Teď nechápu otázku. Je někde chyba v "...globální proměnná cookies, která si bude pamatovat..."?
Chamurappi
Profil
Reaguji na Sira Toma:
Žádná globální proměnná cookies nativně v prohlížečích neexistuje.
joe
Profil
Chamurappi:
Sir Tom měl zřejmě na mysli document.cookies
Sir Tom
Profil
Chamurappi:
Žádná globální proměnná cookies nativně v prohlížečích neexistuje.
Omlouvám se - je to jenom hra se slovy - asi jsem spojil k sobě dohromady termíny z různých jazyků - samozřejmě, že rada byla použít cookies v JS.

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit

Neumíte-li správně určit příčinu chyby, vkládejte odkazy na živé ukázky.
Užíváte-li nějakou cizí knihovnu, ukažte odpovídajícím, kde jste ji vzali.

Užitečné odkazy:

Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: