Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
FilipP Profil |
#1 · Zasláno: 31. 1. 2012, 18:10:13
Dobrý den nemám moc zkušeností s JS a mám takový problém:
Protřebuji z inputu získat okamžitou hodnotu při kliknutí bokem do proměnné a ta proměnná pak půjde do ifu function wd(){ document.getElementById("at").innerHTML="<form name=\"a\"><p> </p><p> </p>I need attpassword:><input onchange=\"l();\" style=\"background-color:#000; border-color:#000;\" name=\fap\ type=\"password\" /></form>"; } setTimeout("wd()", 1900); function l(){ var v =document.a.fap.value; if(v=="a")document.write("ano"); } Díval jsem se na internet a skusil jsem něco sestavit ale nejedeto. Děkuji za odpověď. |
||
joe Profil |
FilipP:
„ale nejedeto“ Zkus lépe popisovat problémy, vyzkoušej různé události, které ti mohou vyhovovat namísto change. Například onkeyup, onkeypress, apod. V té funkci také můžeš k hodnotě přistupovat přes this.value . Navíc volat funkci document.write("ano"); po načtení stránky není ideální, pokud nechceš přijít o její obsah.
|
||
FilipP Profil |
#3 · Zasláno: 31. 1. 2012, 18:32:07
zkouel jsem něco na způsob var a= this.vaule ale nejelo to
|
||
_es Profil |
#4 · Zasláno: 31. 1. 2012, 18:50:56
FilipP:
Časté potíže, zajímavosti a poučné debaty » Psaní metodou document.write po načtení stránky maže stránku
Časté potíže, zajímavosti a poučné debaty » Nepoužívejte eval , ani jeho obdoby
Celkovo nie je jasné na čo sa pýtaš, čo ti písal aj joe, teda ti asi ťažko niekto poradí. |
||
FilipP Profil |
Děkuji
|
||
Časová prodleva: 6 dní
|
|||
peta Profil |
#6 · Zasláno: 8. 2. 2012, 07:53:54
Take mi to neni jasne.
Co je kliknuti bokem? Myslis udalost onblur ? setTimeout("wd()", 1900); Rekneme, ze pomoci settimeout vytvaris pres innerhtml ten input, formular. Jenze v case nula tam jeste zadny formular neni a tudiz zavolanim funkce l() v case nula az 1.9s bude hlasit error. Zkus dat odkaz na funkcni miniukazku. Pripadne mrknout, co pise JS konzola. |
||
Časová prodleva: 11 let
|
0